FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Α.Ε. Πηνείας 4-1: Έδρασε ξανά ο Μπατζακόπουλος

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Χάβαρι είχε ξανά σε μεγάλη μέρα τον Ηλία Μπατζακόπουλο και δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Α.Ε. Πηνείας με 4-1. Ο μεσοεπιθετικός των μελανόλευκων μετά το χατ-τρικ στο Κουρτέσι, σκόραρε δύο φορές το Σάββατο και κέρδισε κι ένα πέναλτι. Στο 5΄ έκανε το 1-0 για να ισοφαρίσει η ομάδα του Ανδρέα Κορμπάκη στο 15΄ με τον Γαλάνη.

Στο 20΄ ο Μπατζακόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπελεκούκιας (2-1)και στο 43΄ ο «Μπάτζα» έκανε το 3-1 και έβαλε γερά τις βάσεις της νίκης για την ομάδα του. Στο 50΄ ο Μπουρούκης έκανε τέσσερα τε τέρματα των «νυχτερίδων», με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα λεπτά να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης, Κοκκώνης, Μπελεκούκιας, Μπουντουβής, Καμαρινός, Χριστόπουλος (60’ Σπυρόπουλος), Μπουρούκης (70’ Πυλαρινός), Γ. Μπερούκας (46’ Σταυρούλιας), Γιαννόπουλος (46’ Καραπάνος), Μπατζακόπουλος.

Α.Ε . Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Δ. Λιακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κανδυλιώτης, Βλασσόπουλος, Β. Παρασκευόπουλος, Μπλούφας, Κουτσόπουλος (75’ Ρούγκο), Χριστόπουλος, Ντ. Λιακόπουλος (70’ Μίχα), Γαλάνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος