FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Ατρόμητος Κ.  3-1: Νίκη το Χάβαρι, σκέφτεται να αποσυρθεί ο Ατρόμητος!

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Χάβαρι νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο Καβασίλων και παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είναι πλέον στη ζώνη των πλέι-άουτ αλλά το χειρότερο είναι το σενάριο που κυκλοφορεί έντονα και δεν αποκλείεται να  επαληθευτεί, η ομάδα να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, λόγω  των οικονομικών προβλημάτων.

Σήμερα θα πάρουν τα δελτία τους οι περισσότεροι παίκτες και ο Ατρόμητος είτε θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα είτε θα συνεχίσει με κάποιους που θα παραμείνουν συν 3-4 νεαρούς ποδοσφαιριστές από γειτονικές ομάδες που θα αποκτηθούν. Εντός των ημερών θα παρθεί από τη διοίκηση η τελική απόφαση.

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι μελανόλευκοι του Δημήτρη Διαμαντόπουλου είχαν δύο χαμένες ευκαιρίες με τον Μπατζακόπουλο, πριν προηγηθούν στο 40΄ με σουτ του Κυριαζή μετά από σέντρα του Γιώργου Μπερούκα. Ο Ατρόμητος  ισοφάρισε στο 55΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκίνη, πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κουτσαβίτης.

Το 2-1 έγινε στο 65΄ με ωραίο σουτ του Χριστόπουλου έξω από περιοχή. Στο 72΄ ο Γεωργόπουλος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει (απέκρουσαν στη γραμμή οι αμυντικοί) και στο 83΄ ο Μπατζακόπουλος με μακρινό σουτ και λάθος εκτίμηση του Καρασουλα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μπουντουβής, Κοκκώνης, Ρούνης, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Χριστόπουλος, Μπουρούκης (70΄ Σταθόπουλος), Γ. Μπερούκας (65΄ Μαργαρώνης), Μπατζακόπουλος (85΄ Σπυρόπουλος), Γιαννόπουλος (20΄ λ.τρ. Κυριαζής).

Ατρόμητος Κ.: Καρασούλας, Κορκός (65΄ Γερασιμόπουλος), Χατζηγιάννης, Δημητρίου (46΄ Παπαδημητρόπουλος), Καλουτάς, Μουσερής, Γεωργόπουλος, Γκίνης, Ντούγκας (75΄ Κορισιάνος), Ραυτόπουλος, Μπάχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος