FOLLOW US: facebook twitter

Φώτης Παναγόπουλος: «Με σκληρή δουλειά, πετύχαμε όλους τους στόχους»

Ημερομηνία: 12-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο στράικερ του Πανηλειακού, ο 30χρονος Φώτης Παναγόπουλος, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις φέτος. Αρχικά είχε κι αυτός έναν τραυματισμό στις αρχές της περιόδου που τον κράτησε πέντε αγωνιστικές στην αρχή εκτός δράσης. Πήρε μέρος στους 23 από τους 34 αγώνες της κανονικής περιόδου, έπαιξε και στο Κύπελλο και στους αγώνες πλέι-οφ. Μόνο στους αγώνες της κανονικής περιόδου, έπαιξε 1330 λεπτά και πέτυχε 12 γκολ.

Ο Παναγόπουλος μίλησε στον υπογράφοντα, αναφέροντας τα εξής: «Έφτασε στο τέλος της μια δύσκολη χρονιά που κράτησε δέκα μήνες στο γήπεδο. Ήταν δύσκολη, γιατί η ομάδα είχε υψηλούς στόχους και δεν είχαμε περιθώριο να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή. Μέσα από σκληρή δουλειά, πετύχαμε όλους τους στόχους. Είχαμε δίπλα μας μια καλή διοίκηση, η οποία έλυνε κάθε πρόβλημα. Δεν μας έλειψε τίποτε κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό.

Εύχομαι η ομάδα μας και τη νέα χρονιά να πετύχει τους στόχους της, όποιοι κι αν είναι αυτοί στη νέα κατηγορία. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε, το τεχνικό τιμ, την άριστη διοίκηση  και προπάντων τους φιλάθλους μας, ευχόμενος καλό καλοκαίρι σ’ όλους».

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος