FOLLOW US: facebook twitter

Φυλλορροεί το ΚΙΝΑΛ: Αποχώρησαν κα οι «Αριστεροί Μεταρρυθμιστές» του Λυκούδη

Ημερομηνία: 03-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η πολιτική κίνηση των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς, υπό τον Σπύρο Λυκούδη, δηλώνει ότι μετά την αποχώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη αποχωρούν και τα δικά της στελέχη από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής, εκφράζοντας πικρία για το ότι «αντιμετωπίσαμε εξαρχής από τον ηγετικό κύκλο έναν αρνητισμό απέναντί μας, απολύτως ανεξήγητο πολιτικά. Τα συμπλέγματα, οι μικρότητες και οι φοβίες του ενός ή του άλλου, δυστυχώς κατίσχυσαν της πολιτικής», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωσή.

Οι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς θεωρούν «ανακόλουθο και πολιτικά μη ορθό, τα στελέχη των Μεταρρυθμιστών που μπήκαν στα όργανα του ΚΙΝΑΛ μέσα από την ενιαία λίστα – πρόταση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, να παραμείνουν στη θέση τους. Αποχωρούμε και εμείς από τα όργανα του ΚΙΝΑΛ».

Για την επόμενη ημέρα οι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς αναφέρουν ότι ανοίγεται μπροστά μας μια νέα φάση πυκνών εξελίξεων μέσα σε ένα ιδιαιτέρως σύνθετο πολιτικό περιβάλλον.

«Οι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς με δεδομένη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την πολιτική μας αυτονομία, θα πορευτούμε με γνώμονα πάντα τις αρχές, τις αξίες και τους στόχους της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μεταρρυθμιστικής Αριστεράς. Εκτιμούμε ότι η συγκρότηση στη χώρα μας μιας μεγάλης Δημοκρατικής Μεταρρυθμιστικής Παράταξης παραμένει ζητούμενο και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση», αναφέρουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος