FOLLOW US: facebook twitter

Φουλ για το νταμπλ!

Ημερομηνία: 19-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

niki-paniliakos

Νίκη Τραγανού-Πανηλειακός  0-1

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης των τελευταίων τριών ημερών, ο Πανηλειακός νίκησε τη Νίκη στο Τραγανό με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας. Εκεί  θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (8 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου), το νικητή του ζευγαριού Δόξα Ν.Μ.-Αλφειός, αγώνας που αναβλήθηκε χθες λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ν.Μανολάδας. Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν χωρίς τον Βλαχόπουλο, που μετά τον τραυματισμό του, δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί σε ένα τόσο βαρύ τερέν, τον τραυματία Μπεγλεκτσή αλλά και τον Γιάννη Καπετανάκη που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης. Τον αντικατέστησε όμως επάξια ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Η πλήρης Νίκη Τραγανού ήταν πιο απειλητική στο α΄ ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να βάλει δύσκολα στον ψυχωμένο Πανηλειακό. Εντούτοις, η πρώτη καλή φάση άνηκε στους ερυθρόλευκους. Στο 3ο λεπτό, ο Χατζηστάμου σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και ο Ψυχογιός μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 7ο λεπτό μετά από σέντρα του Καλογερόπουλου από δεξιά, ο Θεοδωρακόπουλος επιχείρησε να διώξει με γροθιές, η μπάλα γλίστρησε, πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα  και ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 11ο λεπτό ο Νίκος Κολοτούρος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπελεκούκιας έπιασε την  κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 15΄ ήταν η σειρά του Πανηλειακού να απειλήσει ξανά. Έγινε επικίνδυνη παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Χαράλαμπος Κολοτούρος στο δεύτερο δοκάρι, πρόλαβε τον Παναγόπουλο που ήταν έτοιμος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 37΄ ο Γεωργιόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση και πριν μπει στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Πανηλειακού. Στην τελευταία φάση του α΄ ημιχρόνου, ο Γκρίλλας σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

plastourgos

0-1 με Πλαστουργό

Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός μπήκε πιο δυνατά και αποφασισμένος να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Έτσι, στο 49΄, μετά από σέντρα του Σκοζάι από αριστερά, ο Χαράλαμπος Κολοτούρος επιχείρησε να κοντρολάρει με το στήθος και να απομακρύνει τη μπάλα αλλά στο κοντρόλ ήρθε με φόρα ο Πλαστουργός και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Η Νίκη προσπάθησε να πιέσει και να φέρει το ματς στα ίσα αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Θεοδωρακόπουλου, με τον αγωνιστικό χώρο να έχει μετατραπεί σε βούρκο στο β΄ μέρος, λόγω της πολύ δυνατής  βροχόπτωσης  που ξεκίνησε στο 60ο λεπτό του αγώνα. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Στο 89΄ ο Σωτηρόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για αντιαθλητική συμπεριφορά στον Γιάννη Κασσιανό, όπως έγραψε ο διαιτητής Παυλόπουλος στο φύλλο αγώνα. Και στην ίδια φάση είχαμε απευθείας κόκκινη στο Στάθη Κολοτούρο επειδή, σύμφωνα με το διαιτητή, λάκτισε αντίπαλο σε φυσική διακοπή του αγώνα.

Επεισόδια στο φινάλε

Πενήντα  περίπου φίλαθλοι του Πανηλειακού βρέθηκαν στο γήπεδο του Τραγανού και στήριξαν την ομάδα σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ συνολικά τον αγώνα παρακολούθησαν 300 περίπου θεατές. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης όμως, είχαμε επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων στην εξέδρα. Και σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν ελαφρά ένας φίλαθλος του Πανηλειακού και ένας αστυνομικός.

Νίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος (79΄ Γ. Κασσιανός), Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Γκρίλλας (50΄ Βουρτσάνης), Καλογερόπουλος (70΄ Δούλος), Στ. Κολοτούρος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν.Κολοτούρος.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Μπουρνέλης, Στούπης (75΄ Νιφορόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι, Χατζηστάμου (83΄ Χατζηαράπης), Παναγόπουλος, Πλαστουργός (62΄ Γκουβέρος), Σωτηρόπουλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος