FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκη του Αλφειού επί του Πανηλειακού-Ισοπαλίες σε Αμαλιάδα, Καλλίκωμο, Λάππα

Ημερομηνία: 25-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αλφειός-Πανηλειακός 2-1

Ο Αλφειός νίκησε 2-1 τον Πανηλειακό σε φιλικό ματς στο Επιτάλιο. Ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων, οι οποίες έδειξαν καλά στοιχεία και έχουν χρόνο ακόμα μπροστά τους για να γίνουν ακόμα καλύτερες. Ο σκληροτράχηλος Αλφειός του Κώστα Μπακάλη άνοιξε το σκορ στο 15΄ με ωραίο πλασέ του Δ. Νικολόπουλου λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ο Πανηλειακός του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου ισοφάρισε στο 40΄ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ στην κίνηση του Τζανέτου, από σέντρα του Ελιοτ από δεξιά.
Στο 67΄ από λάθος της άμυνας, επωφελήθηκε ο Παργινός και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Καπετανάκη για το 2-1. Ο Πανηλειακός είχε δοκάρι στο 17΄ σε απευθείας φάουλ του Τζανέτου, ενώ οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ σε ένα ανοιχτό παιχνίδι.
*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Αστέρας-Ηλειακός Β. 0-0

Αστέρας και Ηλειακός Βαρθολομιού αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Αμαλιάδα. Ήταν το πρώτο φιλικό για τον Αστέρα και το δεύτερο για τον Ηλειακό, σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Αστέρα να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά να μην μπορεί να φτάσει στο γκολ, απέναντι σε έναν συμπαγή Ηλειακό.

Κεραυνός-Ξενοφών 1-1

Σε φιλικό ματς στο Καλλίκωμο, ο Κεραυνός Βρίνας αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ξενοφώντα. Ο Κιάμος μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα στην περιοχή, για να ισοφαρίσει δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος από κόρνερ του Μπακατσέλου.

Ατρόμητος Λάππα-Δόξα Ν.Μανωλάδας 3-3

Η Δόξα Ν.Μανωλάδας έφερε ισοπαλία 3-3 στο εκτός έδρας φιλικό με τον Ατρόμητο Λάππα. Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο με ισάριθμα γκολ του Βασίλη Παντελή. Ο Ατρόμητος γύρισε το ματς και προηγήθηκε 3-2 για να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3 ο Θανάσης Καλογερόπουλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος