FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός: Έκλεισε όμορφα, με τουρνουά η χρονιά

Ημερομηνία: 04-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε μια πολύ όμορφη και σεμνή τελετή εξελίχθηκε το τουρνουά κλεισίματος των προπονήσεων του Φιλαθλητικού την περασμένη Δευτέρα στο κλειστό του Πύργου. Σε αυτήν παραβρέθηκαν και αγωνίστηκαν παιδιά από όλα τα τμήματα του συλλόγου, όσα μπόρεσαν να παραβρεθούν γιατί ήδη κάποια έλειπαν σε κατασκηνώσεις και στα χωριά τους.

Σε αυτό του τουρνουά που για να βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα είχαν στηθεί 9 γήπεδα, τα παιδιά χωρίστηκαν κατά τμήμα και κατηγορία και αγωνίστηκαν σε φιλικές αναμετρήσεις που πρόσφεραν σε φίλους και γονείς που τις παρακολούθησαν πλούσιο θέαμα. Την παράσταση έκλεψαν οι λιλιπούτειοι αθλητές μπάντμιντον του συλλόγου, αγόρια και κορίτσια που πρώτη φορά αγωνίστηκαν σε ένα τουρνουά και πρόσφεραν συγκινήσεις και ελπίδες για το μέλλον του συλλόγου, ενώ σε αυτό αγωνίστηκε και το τμήμα ενηλίκων που εδώ και χρόνια λειτουργεί στις τάξεις του συλλόγου. Στα αρχάρια αγόρια την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Λεωνίδας Καυκάς ενώ δεύτερος με ασημένιο μετάλλιο ο Γιάννης Χάρδας.

Χάλκινο μετάλλιο τέλειο για τους μικρότερους Διονύση Αντύπας και Σπύρο Καυκα. Στα κορίτσια πρώτευσε παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο η Αγγελική Παπαηλιου με δεύτερη την Χαρούλα Πετροπούλου. Στην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατάφεραν να μπουν οι Γεωργία Θεοδωροπούλου   με την Γεωργία Λαμπρόπουλου. Ακόμη αγωνίστηκαν στο τουρνουά των αρχάριων και οι: Άγγελος Τσίπης, Ερμιόνη Τσίπη, η Ιωάννα Μαρινόπουλου, η Ιωάννα Μπίτσικα, Θεοφάνη Εξαρχόπουλου, Χρήστος Παπασωτηρίου, Αντώνης Τράντας, Κώστας Καράμπαλης,  Οδυσσέας Δημητρόπουλος και Νάνσυ Καράμπαλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος