FOLLOW US: facebook twitter

Φεγγαράδα στους δρόμους του ΕΣΠΑ: «Κυκλοφορούμε τη Μικρή Περιμετρική-Συζητάμε για την Ευρώπη» Ευρωπαϊκό διήμερο στην Πάτρα σήμερα και αύριο

Ημερομηνία: 21-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Ευρωπαϊκό διήμερο πραγματοποιείται στη Δυτική Ελλάδα με την ολοκλήρωση της Μικρής Περιμετρικής και τις εκδηλώσεις με τίτλο «κυκλοφορούμε με φεγγαράδα στους δρόμους του ΕΣΠΑ», σήμερα  Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, όπου θα συμμετέχει και ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. Το διήμερο Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στη Δυτική Ελλάδα, θα γίνει απόψε στην Πάτρα και το Σάββατο στο Αγρίνιο.

 

Συναυλία Γιάννη Μαρκόπουλου στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο

Το μεγάλο ραντεβού έχει δοθεί για σήμερα απόγευμα και ώρα 8:30 μ.μ., μπροστά από τον Αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου στην Μικρή Περιμετρική, όπου ο κορυφαίος έλληνας μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλοςθα δώσει ανοικτή συναυλία με τίτλο «Χρώματα και Αρώματα» και θα μας ταξιδέψει με τα διαχρονικά  μουσικά του έργα,σε μια υψηλής ποιότητας μουσική πανδαισία.

Τα έργα του Γιάννη Μαρκόπουλου θα ερμηνεύσουν η φημισμένη υψίφωνοςΈλενα Κελεσίδη, όπως επίσης οι καλλιτέχνες: Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Δάφνη Ζουρνατζή. Επίσης θα συμμετέχουν και το  φωνητικό σύνολο LibroCoroσε διδασκαλίαΑνθής Γουρουντήκαι η Ορχήστρα Παλίντονος, υπό την διεύθυνση του συνθέτη.

Κυκλοφορούμε στη Μικρή Περιμετρική – Minibusγια την εξυπηρέτηση των πολιτών

Η «φεγγαράδα στους δρόμους του ΕΣΠΑ» σήμερα  Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, θα δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να κυκλοφορήσουν με όποιο μέσο επιλέξουν στη Μικρή Περιμετρική και να φτάσουν στο χώρο (Ρωμαϊκό Υδραγωγείο) της ανοικτής συναυλίας του Γιάννη Μαρκόπουλου (8.30 μ.μ.).

Για το σκοπό αυτό, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, θα διαθέσει λεωφορεία που θα μεταφέρουν δωρεάν τους πολίτες,που έχουν ανάγκη, μεταξύ του κόμβου Κουρτέση και του Αρχαιολογικού χώρο του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου.

 

Ποδηλατάδα στην Πάτρα και στη Μικρή Περιμετρική

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, σήμερα το  απόγευμα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςσε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών, διοργανώνει«ποδηλατάδα»στον αστικό ιστό της Πάτρας και στη Μικρή Περιμετρική. Το έργο της Μικρής Περιμετρικής είναι ένα έργο που αλλάζει ριζικά τις κυκλοφοριακές συνθήκες της πόλης των Πατρών.

 

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στη Δυτική Ελλάδα

Το διήμεροΔιευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριομε θέμα «Η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης: Ελλάδα- Ευρώπη, Προκλήσεις και Προοπτικές»είναι ένας ανοικτός διάλογος με φορείς και πολίτες της Δυτικής Ελλάδας για το κοινό ευρωπαϊκό μας μέλλον.

Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα διεξαχθεί στην Πάτρα(πολυχώρο εκδηλώσεων Royal, AκτήΔυμαίων 51), την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018(10:00 π.μ.– 2:30 μ.μ.), ενώ η δεύτερη ημέρα θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο (Συνεδριακή αίθουσα Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης) το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 (10:30 π.μ. – 2:30 μ.μ.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος