FOLLOW US: facebook twitter

«Φατσούλες»: Ανακαλύψτε μια ευρεία σειρά δεξιοτήτων

Ημερομηνία: 12-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

fatsoules-krestena2

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Πολιτισμός και Ευημερία» – Μουσικό Εργαστήρι «Φατσούλες»

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Πολιτισμός και Ευημερία» με έδρα τα Κρέστενα Ν. Ηλείας, αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων και στον πολιτιστικό και καλλιτεχνικό χώρο, τα τελευταία 3 χρόνια. Από τις αρχές του 2016 ένταξε στις δραστηριότητες της και τη δράση του Μουσικού Εργαστηριού το οποίο διαθέτει μια 5ετη εμπειρία στον χώρο της μουσικής διδασκαλίας και των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Οι δραστηριότητες του Μουσικού Εργαστηρίου εστιάζουν στην ιδιαίτερη εκπαίδευση της Μουσικής και Μουσικοκινητικής Αγωγής, μέσω της βιωματικής απασχόλησης, έτσι ώστε η προσέγγιση του μαθητή για την καλλιτεχνική παιδεία να εναρμονίζεται και να εμπνέει την παιδική ψυχή.

Πρόκειται για μια πολύπλευρη μουσικοπαιδαγωγική μέθοδο που κάνει τα παιδιά να βιώνουν απίστευτες δημιουργικές στιγμές, αλλά και ανταλλαγή συναισθημάτων. Στο χώρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Πολιτισμός και Ευημερία», που είναι ειδικά διαμορφωμένος, τα παιδιά θα ανακαλύψουν μια ευρεία σειρά δεξιοτήτων. Αυτές οι δεξιότητες έχουν σκοπό να γνωρίσουν στα παιδιά τις τέχνες, να τονώσουν την αυτοεκτίμηση τους, να βελτιώσουν τις γνωστικές , γλωσσικές ικανότητες και να δημιουργήσουν μια συναρπαστική σχέση με το δάσκαλο και τους φίλους τους.

«Θεωρούμε πως ο σπουδαστής χρειάζεται να έχει μια πιο ολοκληρωμένη επαφή με τη μουσική και να ωριμάζει καλλιτεχνικά. Η παρακολούθηση και κυρίως η συμμετοχή του στις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές διαδικασίες, είναι η σύνδεση της τέχνης τους με την υπόλοιπη ζωή της πόλης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος