FOLLOW US: facebook twitter

Φίλαθλοι Α.Ο. Απόλλων Ν. Φιγαλείας: «Απαιτούμε σεβασμό…»

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι φίλαθλοι του Α.Ο. Απόλλων Ν. Φιγαλείας εξέδωσαν ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Μυσριναϊκό στην πρεμιέρα της Α2.

 Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σαν ένα νέο και μάλιστα ακριτικό σωματείο στην Α2 κατηγορία Ηλείας, θεωρούμε πως δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε από τις ονομαζόμενες ομάδες του κάμπου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και το τονίζουμε, τώρα που είναι η αρχή του πρωταθλήματος, ίση μεταχείριση από κάθε αρμόδια αρχή είτε αυτή ονομάζεται ΕΠΣΗ είτε Επιτροπή Διαιτησίας είτε αντίπαλη ομάδα.

Απαιτούμε σεβασμό από όλους. Ο Α.Ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας είναι ένα υγιές σωματείο με αρχές, γνωστό στους Νομούς Ηλείας και  Μεσσηνίας για το σπουδαίο κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό του έργο σε πολλούς τομείς.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους άνωθεν αναγραφόμενους πως σεβόμαστε κάθε ομάδα και αρμόδια αρχή όπως κάναμε μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουμε. Υπενθυμίζουμε, όμως, σε όλους πως η έδρα της Νέας Φιγαλείας είναι πάντα ανοιχτή για όλους και όλοι θα περάσουν από αυτή.

 

Όσο αφορά τον αγώνα Μυρσίνης – Φιγαλείας έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

  1. Ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση 12′ χωρίς κανένα προφανή λόγο
  2. Ο Διαιτητής πρόσθεσε στο Φ.Α. άτομα που δεν υπήρχαν καν στο πάγκο του Απόλλωνα, άγνωστα σε εμάς
  3. Η κίτρινη κάρτα στο 1ο φάουλ του Απόλλωνα ήταν εσκεμμένη και δε χωρά αμφιβολίας
  4. Δεν δόθηκε πέναλτι στην ομάδα της Φιγαλείας, το οποίο ήταν προφανές και το επιβεβαιώνουν και μέλη του ΔΣ της αντίπαλης ομάδας
  5. Το «κάλπικο» πέναλτι της αντίπαλης ομάδας, δόθηκε από τον επόπτη και όχι από το διαιτητή ο οποίος βρισκόταν στα 2μ. από τη φάση.

Ελπίζουμε οι διαιτητές που έρχονται στη Φιγαλεία να έχουν κύρος και αξιοπρέπεια. Δε θα δεχθούμε όμως «εργολάβους» του κάμπου και επίσης δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να προβαίνουμε σε συνεχόμενα σχόλια σχετικά με τους αγώνες της ομάδας μας. Άλλωστε την ακολουθούμε συνέχεια και σε κάθε παιχνίδι. Μη μας φέρνετε σε δύσκολη θέση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος