FOLLOW US: facebook twitter

Φέρετρο by Yoko Ono!

Ημερομηνία: 05-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni

-Καλά Ασημούλα, ανέβασα μια φωτογραφία μου στο instagram δίπλα στα πλατάνια και έπεσε το διαδίκτυο! 3000 likes πήρα μέσα σε μια ώρα! Θεά σου λέω, θεά!

– Καλέ εσύ ήσουνα; Δεν σε γνώρισα! Κι εγώ που νόμιζα ότι έβαλες φωτογραφία κανενός μοντέλου από το Παρίσι! Δηλαδή η… Margie με το τάγνκα μαγιό ήσουνα εσύ; Μη με δουλεύεις εμένα Μαριγούλα!

– Παιδάκι μου έγινα εξπέρ στα… φίλτρα της εικόνας στο iphone μου κι έκανα μια μικρή εικονική… πλαστική κι έγινα όπως με είδες! Έκοψα 30 πόντους από την κοιλιά, έβαλα στη θέση της… πατσοκοιλιάς κοιλιακούς, ανέβασα 10 πόντους στήθος και πωπουδάκι, έσβησα τις ρυτίδες από το πρόσωπο, έβαλα γαλανά μάτια και μακριά μαλλιά κι έτοιμη η φώτο της Margie! Με λίγα λόγια με τα φίλτρα περιττεύει ο πλαστικός χειρουργός!!

– Γύρευε μη σε δούνε όμως οι… φανς σου από κοντά! Εμ έτσι, γίνομαι κι εγώ θεά, στην πραγματικότητα τι κάνεις! Απ’ ότι αντιλαμβάνομαι στη φωτογραφία μόνο ο… πλάτανος είναι αληθινός!

– Ε γειά σου, σωστά τα λες! Τι είναι δηλαδή καλύτερες οι τραγουδίστριες και οι τηλεπαρουσιάστριες – ονόματα δεν λέμε- που βάζουνε στο instagram κάτι φωτογραφίες που λες καλά τι κουκλάρα είναι αυτή;  Κι άμα σκοντάψεις πάνω τους στο δρόμο, δεν πρόκειται να καταλάβεις ποιες είναι! Σήμερα ότι πουλάς, είσαι! Αυτό κάνω κι εγώ! Μπορεί να στραβωθεί κανένας και να δω άσπρη μέρα κάνοντας έστω και… cyber sex! Οι, όχι μην με ρωτήσεις φιλενάδα τι είναι αυτό, δεν θα το αντέξω! Ψάξε να μάθεις!

-Μαριγούλα είσαι τελείως κολλημένη με την εικόνα, τα lifestyle και τους celebrities και συμβαίνουνε τόσα πράγματα γύρω μας που βοηθάνε στην πνευματική καλλιέργεια, στη διαμόρφωση μιας άλλης κουλτούρας που ούτε καν τα γνωρίζεις!

– Σαν πια δηλαδή μωρή Ασημούλα που μου κάνεις τη διαβασμένη και την προχωρημένη στην τέχνη; Τα… 100 φέρετρα της Γιόκο Όνο που εκθέτει στο Μακεδονικό Μουσείο Τέχνης που τα ΄χει βάλει στη σειρά και νομίζεις ότι μολις έληξε καμιά… γενοκτονία; Η διαφορά ποια είναι δηλαδή από τα κοινά φέρετρα, ότι έχει φυτέψει μέσα στο καθένα μια ελιά για να την πάρει μαζί του ο… ταξιδιώτης; Γιατί τα πενήντα λέει, μετά την έκθεση θα μπει μέσα ο κόσμος και θα τα… σπάσει -για να βγάλει τα απωθημένα του ποιος ξέρει- και τα άλλα πενήντα θα τα χαρίσει στο δήμο Θεσσαλονίκης να θαφτούν… άποροι δημότες!! Ξέρεις τι είναι να είσαι άπορος τουτέστιν να έχεις λυσσάξει εν ζωή στην πείνα και όταν τεζάρεις να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα σε φέρετρο… by Yoko Ono; Αυτό και μόνο είναι το… όνειρό μου!

-Φιλενάδα είσαι πολύ πεζή και άσχετη από τέχνη! Οι φιλότεχνοι με όλα αυτά που λες – τα μακάβρια έστω- θα συμμετέχουνε στο εικαστικό παιχνίδι –νίκη της ζωής, γι αυτό ξεπροβάλλουνε κι από μέσα ελιές!

– Άκου αγaπημένη φιλότεχνη, εγώ προτιμώ να κλείσω μια βραδιά στο μπαρ γνωριμιών Beautiful People του Χόλιγουντ, όπου θα επιτρέπεται να μπαίνουν μόνο ωραίοι με εξαίρεση πολύ πλούσιους, να χορτάσει το μάτι μου ομορφιά! Εσύ τράβα και παντρέψου από τώρα το… χάρο για να σε θεωρούν  in στα καλλιτεχνικά στέκια των διανοούμενων! Και μην ξεχάσεις να μου κρατήσεις και μια πρόσκληση! Που ξέρεις, μπορεί να βγάλουνε το ένα φέρετρο από τα πενήντα σε κλήρωση και να γλιτώσει ο Μήτσος τα έξοδα της κηδείας μου! Τυχερέ Μήτσο, σε βόλεψε πάλι η μάνα!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος