FOLLOW US: facebook twitter

Υποτροφία από την Cosmote στην Ελένη Παυλή και τον Δρόσο Κονδύλη!

Ημερομηνία: 19-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Δυο Πυργιωτόπουλα που ξεχώρισαν στις Πανελλαδικές

Την Ελένη Παυλή και τον Δρόσο Κονδύλη, τους γνωρίσαμε το καλοκαίρι από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, κατακτώντας με πολύ πείσμα και κόπο, τις πρώτες θέσεις εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο. Η Ελένη στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο Δρόσος στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Δυο «δικά» μας παιδιά, που αγωνίστηκαν και κατέκτησαν τον υψηλό στόχο που είχαν θέσει, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια και δυσκολίες. Και ο κόπος τους αναγνωρίστηκε απ’ όλους και αυτή τη φορά και από την Cosmote η οποία τους επιβράβευσε προσφέροντας τους Υποτροφία για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Η Ελένη και ο Δρόσος, βρίσκονται λοιπόν ανάμεσα τους 41 φοιτητές της χώρας που  πληρούσαν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η Cosmote και έτσι έλαβαν στη διάρκεια εκδήλωσης, Υποτροφία ύψους 15.000 ευρώ. Συνολικά η

COSMOTE απένειμε για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 υποτροφίες ύψους 620.000 ευρώ σε πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημίων της ανώτατης εκπαίδευσης, που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Επιπλέον, τους προσέφερε laptop, καθώς επίσης ένα πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, για σταθερή, κινητή τηλεφωνία, Internet και COSMOTETV.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος