FOLLOW US: facebook twitter

Υποδέχτηκαν τον Μάιο με… λουκουμάδες!: Μαθητές του ΕΕΕΕΚ μαζί με το ΙΕΚ Σμαρνάκη στην κεντρική πλατεία Πύργου

Ημερομηνία: 07-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Με τον πιο γλυκό τρόπο, υποδέχτηκαν τον Μάιο οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου! Και φέτος, με τη στήριξη του ΙΕΚ Σμαρνάκη, παρασκεύασαν λουκουμάδες στην κεντρική πλατεία, κεράστηκαν και κέρασαν τους περαστικούς. Μια όμορφη δράση που την ευχαριστήθηκαν όλοι για ακόμα μια φορά ενώ τα βλέμματα όλων «έκλεψε» και το υπέροχο περίπτερο που είχαν στήσει οι μαθητές με προϊόντα που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει.

Η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη, ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά το ΙΕΚ Σμαρνάκη που τους έδωσε και φέτος την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αυτή την όμορφη δράση. «Οι πάγκοι στάθηκαν και ετοιμάσαμε λουκουμάδες προκειμένου να κεράσουμε τους  μαθητές και τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του καφενείου ΚΕΝΤΡΟ που μας φιλοξένησαν, τον συνεταιρισμό ΤΑΞΙ που συμβάλουν στη δράση μας, τον Τρύφωνα Βασιλόπουλο για τα χαρτικά και την Γεωργία Πετρόγιαννη για τα αναψυκτικά. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ, στη Ντίνα Σμαρνάκη, την ψυχή του ΙΕΚ που ανιδιοτελώς είναι δίπλα μας, στηρίζοντας τις δράσεις του σχολείου μας».

Με τη σειρά της η κ. Σμαρνάκη, εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται μαζί με το τμήμα μαγειρικής του ΙΕΚ δίπλα στους μαθητές του ΕΕΕΕΚ, παρασκευάζοντας λουκουμάδες, προσφέροντας τους χαρά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος