FOLLOW US: facebook twitter

Υπερίων Α.Γ.Ε. Αμαλιάδας: Πανηγυρικό φινάλε για τις Ακαδημίες

Ημερομηνία: 21-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι Ακαδημίες του Υπερίωνα Αμαλιάδας έκλεισαν τη σεζόν με μια όμορφη εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας και οι διοικούντες εξέδωσαν ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η σεζόν για τις ακαδημίες μπάσκετ του Υπερίωνα Αμαλιάδας για το 2016-2017.

Στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10-6-2017 στη μεγάλη σάλα του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Ήλιδας, πλήθος κόσμου απόλαυσαν τους αυριανούς πρωταθλητές.
Όλα τα παιδιά του Υπερίωνα με τους γονείς και φίλους τους πήραν μέρος και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Από το 2007 ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια, ρίχνοντας το βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου, γιατί οι ακαδημίες είναι το Α και το Ω σε έναν σύλλογο.
Στόχος μας είναι η μετάδοση του αθλητικού πνεύματος και της αθλητικής παιδείας, η καλλιέργεια αξιών, όπως ο σεβασμός, το ομαδικό πνεύμα, η ευγενής άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Η Διοίκηση του Υπερίωνα είναι ικανοποιημένη γιατί η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και που είναι κοντά στην προσπάθεια μας, τα παιδιά για την συνέπεια που έδειξαν όλη αυτή την χρονιά.

Επίσης ένα ευχαριστώ στον «ΗΛΕΙΟ» του Δήμου Ήλιδας, στον υπεύθυνο του Κλειστού για την συνεργασία και βοήθεια τους στην παραχώρηση των κλειστών καθ’ όλη την διάρκεια της αθλητικής χρονιάς όπως επίσης για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή-εκδήλωση των ακαδημιών του συλλόγου μας.

Οι ευχές μας για ένα κάλο-όμορφο καλοκαίρι, υγεία σε όλους, καλή πρόοδο στους αθλητές μας.

Γρήγορη επάνοδο των αθλητών μας στις προπονήσεις της νέας αθλητικής σεζόν 2017-2018 στις αρχές του Σεπτεμβρίου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος