FOLLOW US: facebook twitter

Υπέροχη καλοκαιρινή εκδήλωση από το Δημιουργικό Εργαστήρι «Γέλα χαμογέλα»

Ημερομηνία: 23-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η καλοκαιρινή εκδήλωση του Δημιουργικού Εργαστηρίου «Γέλα Χαμογέλα», το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου σε έναν πανέμορφο  εξωτερικό χώρο.

Πλήθος από γονείς και παιδιά παρακολούθησαν την όμορφη εκδήλωση και ενθουσιάστηκαν με το υπέροχο αποτέλεσμα. Χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα και ευχήθηκαν «Καλό Καλοκαίρι».

Οι μαθητές του «Γέλα Χαμογέλα» παρουσίασαν όλα όσα έμαθαν στη διάρκεια της χρονιάς. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Θεατρικού Παιχνιδιού παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Το Δέντρο που έδινε» και συγκίνησε τους θεατές. Η ομάδα του Θεάτρου Σκιών με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και τα αινίγματα της Βεζιροπούλας» χάρισε άφθονο γέλιο. Ακόμη, πραγματοποιήθηκε έκθεση με έργα ζωγραφικής και τρισδιάστατες δημιουργίες.

\Οι μικροί σεφ είχαν ετοιμάσει πεντανόστιμα εδέσματα, με τα οποία κέρασαν τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση. Στο τέλος, τα παιδιά μοίρασαν σε όλους τους πατεράδες ένα αναμνηστικό για την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα.

Η διευθύντρια του «Γέλα Χαμογέλα», Αγγελική Παναγιωτάρα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του, τους εκπαιδευτικούς, Δώρα Γιαννοπούλου, Νίκη Παρασκευοπούλου, Κυριακή Ντίνου και Στέφανο Παπαγεωργίου για την άριστη συνεργασία και τα παιδιά για την καταπληκτική δουλειά τους και για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος