FOLLOW US: facebook twitter

Υγιής συνεργασία για το καλό της πόλης: Για έργα και θέματα του δήμου ενημερώθηκε χθες από τον δήμαρχο ο Τάκης Αντωνακόπουλος

Ημερομηνία: 07-08-2018 | Συντάκτης:

Για τρέχοντα θέματα του δήμου  που βρίσκονται αυτόν τον καιρό σε εξέλιξη,  ζήτησε να ενημερωθεί και ενημερώθηκε χθες από τον  δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Τάκης Αντωνακόπουλος.  Η συνάντηση έγινε σε πολιτισμένο και φιλικό κλίμα και επί τάπητος τέθηκαν όλα  τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνα που δρομολογούνται, όπως και η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το Ίδρυμα Λάτση για την ανακαίνιση του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου, της οικίας Λάτση στο Κατάκολο και άλλες ακόμα παρεμβάσεις που επισήμως δεν έχουν ανακοινωθεί.

Ο κ. Λιατσής από την πλευρά του τόνισε ότι ήταν  πολύ σωστό ότι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ο κ. Αντωνακόπουλος, ζήτησε να ενημερωθεί για τα γεγονότα που έχουν σχέση με την δράση του δήμου τον τελευταίο καιρό.

«Τον ενημέρωσα για όλα τα έργα που εξελίσσονται αλλά και για εκείνα που έχουν μελετηθεί και πρόκειται να ξεκινήσουν. Είναι αλήθεια ότι δεν συνάντησα κανένα εμπόδιο όσον αφορά τη λογική της εξέλιξης αυτών των έργων και αλίμονο εάν εκει που οριοθετούνται οι θητείες των ανθρώπων θα πρέπει να οριοθετείται και η εξέλιξη των έργων μιας πόλης,, όποτε έχει γίνει ήταν καταστροφικό, γιατί ο ένας δήμαρχος έσβηνε τη δουλειά του επόεμνου. Η εμπειρία του κ. Αντωνακόπουλου φάνησε στη συζήτησή μας , θα βάλουμε και ορισμένα θέματα προ ημερήσιας διάταξης  στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ και είναι χαρά μας που έχουμε κοντά μας και τον πρόεδρο του Δ.Σ Δημήτρη Μεσσαλά. Επίσης θα  μπορέσουμε να τροποποιήσουμε και τον Κανονισμό σημάτων και Μεταλλίων. Ελπίζω να έχουμε καλή συνεργασία και στην συνέχεια με τον κ. Αντωνακόπουλο.»

Ο κ. Αντωνακόπουλος ευχαρίστησε το δήμαρχο Πύργου για την ενημέρωση που του έκανε για τα μεγάλα έργα που έχουν ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας ότι είναι έργα χρήσιμα για την πόλη.

«Παρακάμπτουμε τις όποιες δευτέρου επιπέδου διαφωνίες ή επιφυλάξεις έχουμε, εξάλλου τα μεγάλα έργα το έχουν αυτό. Σημασία έχει να προχωρήσουν έγκαιρα και να αποδοθούν γρήγορα προς χρήση στους συμπολίτες μας. Ένα δεύτερο θέμα για το οποίο ενημερώθηκα, είναι αυτό του ενδιαφέροντος του Ιδρύματος Λάτση για ζητήματα που αφορούν την πόλη, ο δήμαρχος έχει τον πρώτο λόγο να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις, εγώ προσωπικά θεωρώ μεγάλη τύχη για τον Πύργο, ότι είναι η γη που γέννησε και ανέθρεψε έναν τέτοιον μεγάλο άνδρα όπως τον Γιάννη Λάτση και που όλος ο πλανήτης και η κοινωνία τον έχει αποδεχθεί και το έργο του μιλάει στην Ηλεία όσο κι αν θέλησαν κάποιοι να το σκεπάσουν με την λήθη και την σκόνη του χρόνου, Σε αυτό είμαστε ανεπιφύλακτα σύμφωνοι για την όποια συνεργασία με το Ίδρυμα Λάτση  και αυτήν την θεάρεστη πρωτοβουλία του για την πόλη μας.  Συζητήσαμε και άλλα θέματα δευτερεύοντα, ο χρόνος που μεσολαβεί ως τις εκλογές δεν είναι ακυρωτικός της παραγωγικότητας ούτε για την δημοτική αρχή ούτε και εκ μέρους της αντιπολίτευσης . Εμείς δεν φοβόμαστε ποτέ το έργο, φοβόμαστε την απραγία και την μικροπολιτική.  Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε πρωτίστως την πόλη, στηρίζουμε έργα και θεσμούς όπως η αυτοδιοίκηση για να παράξουν το έργο για το οποίο έχουν εκλεγεί. Θα είμαστε εδώ ως την τελευταία προεκλογική στιγμή και έχουμε το διαβατήριο από την κοινωνία να είμαστε μετεκλογικά πιο ενισχυμένοι από άλλες θέσεις σε αυτήν την πόλη, χωρίς να θέλω να πω κάτι για το δήμαρχο, για να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος