FOLLOW US: facebook twitter

Τσάι με λεμόνι: Hastag#sano-kyriakos

Ημερομηνία: 01-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Σχόλια

-Πού πας αγκαλιά τα σανά μωρή Μαριγούλα και δεν ζητάς από κανέναν να σε βοηθήσει;

-A! Όλα κι όλα, θέλω να επιμεληθώ μόνη μου το… σκηνικό για να προετοιμάσω την… ομιλία Μητσοτάκη στο χωριό! Θέλω να βάλω δικά μου στοιχεία μέσα διότι έχω αναλάβει από την Τοπική οργάνωση σενάριο- σκηνοθεσία του hashtag #team_sano! Δεν θέλω ελλείψεις! Αν έχεις καλή πρόταση κάτσε, αλλιώς δίνε του για να δουλέψω με ησυχία!

-Τι πρωτότυπο δηλαδή θα προσθέσεις δηλαδή μωρή φιλενάδα, αφού την πρωτιά στην πήρε ο άλλος που είχε την ιδέα για το… Μικρό σπίτι στο λιβάδι, δεν καταλαβαίνω!

-Να χέσω τον επικοινωνιολόγο που είχανε στο Βλαχογιάννη Ελασσόνας, μισοδουλειές έκανε, το σενάριο ήταν ελλειπές! Ούτε καν τη Μαρέβα ντυμένη… τσελιγκοπούλα με παραδοσιακή στολή Αρμάνι δεν είχε, να αρμέγει τις κατσικούλες και να κερνάει τους αγρότες που κάθονται απάνω στα σανά γάλα ή έστω ένα ΑΤΜ στημένο με φρέσκο γάλα – στην πιο μοντέρνα εκδοχή του- αν δεν ήθελε το άρμεγμα! Που ήταν το τιμ των παραδοσιακών χορών, που ήταν η Έφη Θώδη να τραγουδάει με ένα κατσικάκι στους ώμους «μπήκαν τα γίδια στο μαντρί»! Τίποτα απ’ όλα αυτά! Δεν πήραν φεύγοντας σπίτι ούτε καν το σανό!

-Μπορεί Μαριγούλα να θέλανε το σκηνικό… μίνιμαλ!

-Μίνιμαλ και Νέα Δημοκρατία hastag#asxeto! Ελπίζω να το καταλαβαίνεις Ασημούλα! Εδώ οι συνεργάτες του Κυριάκου θα κάνανε πρώτα… απολύμανση των σανών για να κάτσουνε απάνω να το παίξουνε… νέοι αγρότες να βγει η περιβόητη φωτογραφία!

-Εμένα να σου πω μου θύμισε σκηνικό…survivor, μόνο που δεν είχανε αγωνίσματα, ούτε και τον Ντάνο να… σταυροκοπιέται κάθε τρία λεπτά!

-Καλά μη φοβάσαι, αυτό το κάνανε οι αγρότες μόλις είδανε το θεατρικό στήσιμο! Είπανε «έλα… απ’ αυτό στον τόπο σου»! Και να φανταστείς ότι εγώ που είμαι θεατρόφιλη μου θύμισε την… Αντιγόνη του Λευτέρη Βογιατζή που η παράσταση είχε χώμα και σανά! Μάλλον εκείνη τη δόξα ζήλεψαν και ο Κυριάκος ήθελε να κάνει τον… Κρέοντα! Αντιγόνη όμως δεν είχανε! Γι αυτό σου λέω ότι το σενάριο ήταν ελλιπές!

-Δεν αφήνεις τη Νέα Δημοκρατία και να κάνεις μεταγραφή στην παραγωγή του survivor που έχει και μεγαλύτερη τηλεθέαση και θα παίζει η υπογραφή σου φαρδιά- πλατιά! Μπορεί να σε λατρέψει ο Τούρκος μόλις ακούσει τι ιδέες έχεις και θα γεμίσεις και φράγκα, γιατί εδώ hastag#xeraila# ton poulo tha pareis!

-Να σου πω, δεν έχεις κι άδικο, γιατί ακόμα κανείς δεν ξέρει λεπτομέρειες για τον τελικό, άρα τώρα στήνουνε το σκηνικό και μπορεί να χτυπήσω bingo! 90% τηλεθέαση θα έχει, τρέχω να βρω… άκρες κι άσε τον Κυριάκο να φάει τα σανά!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος