FOLLOW US: facebook twitter

Τσάι με λεμόνι: Του… κ#λ@# τα 9μερα!

Ημερομηνία: 03-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

-Που’ σαι μωρή Μαριγούλα, χαθήκαμε, ήρθα να πιούμε καφεδάκι. Τι την θες τη μεζούρα, αποφάσισες να ράψεις καμιά φούστα ή μπήκες σε κανένα πρόγραμμα δίαιτας – αστραπή μπας και χάσεις κανένα κιλό και μετριέσαι;

-Το πρώτο δεν παίζει με τίποτα, καμία επαφή δεν έχω με τη… βελόνα, το ξέρεις, το δεύτερο όμως κάποια σχέση έχει, κοντά έπεσες αλλά όχι για να κάνω δίαιτα. Μετράω τα… οπίσθιά μου!

-Γιατί, έχεις σκοπό να κάνεις καμιά… γυμνή φωτογράφηση και θες να δεις τα προσόντα σου;

-Δεν κατάλαβα Ασημούλα, γιατί όλος ο κόσμος πρέπει να ασχολείται με τον… πισινό της Κορινθίου μόνο, ας δουν και κανέναν άλλον να κάνουν σύγκριση!

-Μωρή ο δικός σου είναι σαν πίστα… αεροδρομίου, τι σύγκριση δηλαδή να κάνουνε; Έτσι και τον βγάλεις έξω θα τρακάρουνε μεταξύ τους τα… αεροπλάνα που θα πάνε να προσγειωθούνε! Και εν τέλει μέσα από όλη αυτήν την ιστορία που… μονοπωλεί τα πρωϊνάδικα κατάλαβα τι νόημα έχει η φράση του… κώλου τα εννιάμερα!

-Ποια εννιάμερα, φτάσαμε το… σαρανταήμερο τώρα, αλλά αυτό ακριβώς αποδεικνύει πόσο… σοβαρά θέματα απασχολούνε τον κόσμο! Εδώ κινδυνεύουμε από πυρηνικό πόλεμο, στην Καταλονία ψηφίζουνε με… ξύλο μετά μουσικής, στην Ελλάδα δεν έχουμε να φάμε κι όπως είδες όλα τα επισκίασε ένας τροφαντός… πισινός! Είναι δικός της, είναι photoshop, έχει κυτταρίτιδα δεν έχει, αυτά είναι τα βασικά ερωτήματα της εβδομάδας που πέρασε! Γι αυτό κι εγώ φιλενάδα που φροντίζω όπως ξέρεις πάντα να είμαι… in δεν μπορώ να ασχολούμαι με τον…. ΕΝΦΙΑ! Θα είμαι εκτός… κλίματος!

-Κι άμα δηλαδή βγάλεις τον δικό σου στην τοπική εφημερίδα πιστεύεις ότι θα… ανεβάσεις την κυκλοφορία; Viral θα γίνεις!

-Διαβασμένη σε βρίσκω Ασημούλα, άμα ξέρεις τι είναι και το viral χωρίς να έχεις facebook και επαφή μηδέν με τα social media, πρέπει να αρχίσω να προβληματίζομαι με την πάρτη σου! Εσύ μέχρι τώρα εκπομπές με συνταγές μαγειρικής έβλεπες και μετά στο τσουκάλι έβραζες πάλι… τραχανά! Ψιλο… γκουρμέ δεν λέω, τύπου… τραχανότο, αλλά τραχανάς! Που να σου φτάσει η σύνταξη να ακολουθήσεις τις οδηγίες των σεφ; Σε λίγο δεν θα’ χεις να πληρώσεις ούτε το ρεύμα για να μαγειρέψεις!

-Κοίτα φιλενάδα, ο καθένας έχει τις αδυναμίες του! Εσύ με τη… μεζούρα, εγώ με την κατσαρόλα! Και οι δύο όμως κατά έναν τρόπο είμαστε… in!

-Γι αυτό σου λέω αγάπη μου, άσε με μην τον… βγάλω έξω μπας και χτυπήσω κανένα τεκνό, γιατί και για τα τσοπανόπουλα του χωριού «σώθηκαν» οι… γίδες! Κι είναι και κάτι ομορφόπαιδα! Τύφλα να’ χει ο Ντάνος!

-Αει μωρή ξεδιάντροπη! Θα βρικολακιάσει ο συγχωρεμένος και θα σε κυνηγάει μέχρι την άλλη ζωή!

-Ναι, μεγάλη μου στενοχώρια, λες και του’ πε κανείς να μπεκροπίνει όλη μέρα και να με αφήνει και «απότιστη»! Όχι κυρά μου, εγώ θα κάνω τη ζωή μου τώρα και σ’ όποιον αρέσει! Κι αν χρειαστεί, γιατί όχι, θα… πλασάρω και τον πισινό μου!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος