FOLLOW US: facebook twitter

Τσάι με λεμόνι: Στον… αστερισμό του Κοινωνικού Μερίσματος!

Ημερομηνία: 22-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

-Ανήσυχη και μουτρωμένη σε βλέπω Μαριγούλα κι εγώ που νόμιζα πως θα κάνεις χαρές που η Φώφη είναι πλέον και αρχηγός της Κεντροαριστεράς!

-Ναι μωρή Ασημούλα, μεγάλη… έκπληξη! Κανείς δεν το περίμενε! Έχω την αίσθηση ότι το μόνο κίνητρο τους για τις εκλογές ήταν να μαζέψουνε το… 3ευρω! Γιατί για βάλε κάτω τους αριθμούς, 230.000 Χ 3 πόσο μας κάνει;  Παρά κάτι ψιλά, εφτακόσια χιλιάρικα!!! Με τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ ξεχρεώθηκε!!!  Και επί πλέον η Φώφη έγινε… Αυτοκρατόρισσα! Γι αυτό και ο Λαλιώτης άναψε το… πούρο του νικητή!

– Αυτό πάλι, εδώ ο κόσμος καίγεται και το ΠΑΣΟΚ τα παλιά του τα χούγια δεν τα ξέχασε! Λεφτά υπάρχουνε!!! Μα να μας το υπενθυμίζουνε με όλους τους τρόπους!

– Ναι, το βλέπω, για μερικούς! Εδώ δεν είδες τι γίνεται για το Κοινωνικό μέρισμα; Της τρελής το κάγκελο! Η σημερινή πρέπει να ονομαστεί Πανελλαδική Ημέρα Κοινωνικού Μερίσματος! Πες μου αν σε κανένα σπίτι της φτωχολογιάς συζητάνε τίποτ΄άλλο εκτός από αυτό! Όλοι με ένα κομπιούτερ είμαστε και στο τέλος μετά τους υπολογισμούς όλοι βρισκόμαστε… εκτός! Μια… μούντζα θα πάρουμε, να μου το θυμηθείς!

Ε! βέβαια! Άμα βάλεις κάτω τα κριτήρια, εξαιρείται ο ένας, εξαιρείται ο άλλος, εκεί που νομίζεις πως είσαι μέσα, υπάρχει μια άλλη… παράγραφος που σε πετάει έξω! Ένα δεν καταλαβαίνω, πως ο Αλέξης υπολόγισε ότι το Κοινωνικό μέρισμα θα το πάρουνε 3 εκατομμύρια άνθρωποι! Άμα τους βρει, να μου σφυρίξει κλέφτικα! Μιλάμε για την απόλυτη κοροϊδία!

  • Εγώ άλλο, δεν καταλαβαίνω, όταν θα γίνουνε εκατομμύρια αιτήσεις – γιατί όλοι θα κάνουνε με την προσδοκία να είναι «δικαιούχοι», ποιος θα κάτσει να ξεσκαρτάρει όλες αυτές τις αιτήσεις και να κάνει τις διασταυρώσεις; Ένα… χρόνο θα πρέπει να έχουνε στη διάθεσή τους! Λες και δεν μπορούσε να το κάνει πιο απλά και να δώσει σε όλες τις φτωχές οικογένειες ένα ποσόν να κάνουνε Χριστούγεννα κι όχι να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε με το κομπιούτερ αγκαλιά και το τηλέφωνο του… λογιστή παραμάσχαλα!
  • Σε μια λέξη κολλάει όλο το πράμα όπως έχεις καταλάβει, στο «φιλοξενούμενος»! Λες και δεν ξέρουνε σε ποια χώρα ζούμε! Όλα τα παιδιά άνεργα ή κακοκπληρωμένα έχουνε γυρίσει και ζούνε σπίτι με τους γονείς τους, άλλες οικογένειες ζούνε δύο, δύο, οι συνταξιούχοι συντηρούνε τις οικογένειες των παιδιών τους και τα εγγόνια τους κ.ο.κ και στο τέλος όλες αυτές οι κατηγορίες δεν θα πάρουνε κοινωνικό μέρισμα! Εδώ κοντεύουμε να είμαστε φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την πατρίδα, το να ζούμε κάτω από την ίδια στέγη είναι το παράξενο;
  • Μωρέ εσύ καλά τα λες φιλενάδα, μόνο η… ΔΕΗ είναι ευχαριστημένη γιατί θα πάρει το μέρισμα χωρίς να την ρωτάνε τίποτα! Εμάς, χεσμένους μας έχουνε! Για να μας δώσουνε 3-4 κατοστάρικα, θα μας βγάλουνε την ψυχή και στο τέλος ούτε θα τα πάρουμε! Εμφύλιος κοντεύει να γίνει με το Κοινωνικό μέρισμα! Να τα βράσουνε και να τα φάνε! Αει σιχτίρ πια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος