FOLLOW US: facebook twitter

Τσάι με λεμόνι: Θέλω βόλτα με F16!!

Ημερομηνία: 13-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

-Ζωχαδιασμένη σε βλέπω μωρή Μαριγούλα, τι έγινε, πέσανε τα καράβια σου έξω;

– Είναι να μην τα’ ζω πάρει στο κρανίο; Είδα την Αλέξη να πετάει με το F16 και με έπιασε τρελή ζήλια! Φαντάσου ότι εγώ δεν έχω μπει ούτε σε κανονικό επιβατικό αεροπλάνο κι εκείνος σχίζει τους αιθέρες! Στο πηγάδι κατουρήσαμε δηλαδή εμείς;

– ΄Ώρα να μας πεις τώρα ότι θέλεις να πετάξεις και με μαχητικό αεροσκάφος! Με ποια προσόντα χριστιανή μου;

– Με τα ίδια που πέταξε και ο Τσίπρας! Δεν κατάλαβα δηλαδή τι παραπάνω έχει από εμάς τους κοινούς θνητούς! Μια πίεση του πήρανε και that’s all!

– Μήπως έχεις ξεχάσει ότι το βασικό προσόν του Αλέξη είναι ότι είναι  Πρωθυπουργός; Σκοπός ήταν να έχει εικόνα για το πώς γίνονται οι αερομαχίες και πως οι πιλότοι μας προστατεύουν το Αιγαίο!

– Ναι και τον πήρανε για να… ενισχύσει το δυναμικό! Τώρα έχω το κεφάλι μου ήσυχο άμα ξέρω ότι στη μάχη με τους Τούρκους πρωτοστατεί ο Αλέξης! Εδώ σε πιο απλές μάχες στην Ευρώπη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τη χώρα, θα μας υπερασπιστεί τώρα στους… αιθέρες! Μήπως καλύτερα να τον στείλουμε στο survivor; Πιο χρήσιμος θα μπορούσε να αποδειχθεί στους εκεί ιθαγενείς της Καραϊβικής!

– Έχεις πρασινίσει από τη ζήλια σου και δεν ξέρεις τι λες μωρή Μαριγούλα! Τίποτ’ άλλο δεν έχεις να σε απασχολεί;

– Βεβαίως Ασημοούλα, δεν μπορεί να καίνε κηροζίνη τσάμπα για να κάνουνε βόλτες οι πολιτικοί με τα μαχητικά αεροπλάνα και να βγάζουνε φωτογραφίες! Σε λίγο θα θέλουνε ένας – ένας οι αρχηγοί όλων των κομμάτων να βολτάρουνε με F16. Λίγο το’ χεις αυτό; Γιατί θα πει και ο Κυριάκος, εγώ δεν είμαι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει κι εγώ να δω από ψηλά το Αιγαίο; Αμ η Φώφη, υποψήφια στην Κεντροαριστερά που στοχεύει στο 10%, δεν πρέπει κι εκείνη να ξέρει πώς γίνονται οι αερομαχίες; Κι έτσι ένας- ένας θα πάρουνε σειρά και θα με χρεώνουνε εμένα στην εφορία πιο πολλά να τους πληρώνω τις… βενζίνες για να βγάλουν τα σπασμένα!

– Κι έτσι θες κι εσύ να πετάξεις με το F16 για να χρεώσεις με τη σειρά σου εμένα, να σου πληρώσω την κηροζίνη! Α, καλό μυαλό έχεις! Δεν πας μια… Μύκονο καλύτερα με το πλοίο της γραμμής να ξεθολώσεις και να είσαι και πιο in βολτάροντας ανάμεσα στους διάσημους;

– Δεν μου αλλάζεις γνώμη Ασημούλα, θα στείλω διαμαρτυρία στον Καμένο και θα ζητήσω έστω να υποβάλλω αίτηση κι ας μου αιτιολογήσει για πιο λόγο θα με απορρίψουν! Άντε, τα κάναμε όλα ίσωμα!!!! Έχω δικαίωμα ως απλή πολίτης να συμμετάσχω κι εγώ σε μια αερομαχία! Πάει και τελείωσε! Θέλω να αναμετρηθώ με τον Αλέξη! 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος