FOLLOW US: facebook twitter

Τσάι με λεμόνι: Η μεν και η.. δε!

Ημερομηνία: 04-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

-Τι κοιτάς στο λαπτοπ με τόση αφοσίωση Μαριγούλα, να πω ότι έχεις λεφτά και παίζεις και στο Χρηματιστήριο, να το καταλάβω!

-Έχω κολλήσει στο facebook στη σελίδα με τις… μέδουσες και παρακολουθώ κάθε μέρα που είναι συγκεντρωμένες στην νέα ομάδα που έχει γίνει! Να ξέρω που θα πάω να κολυμπήσω και να μην γίνω… μπαρμπούτα από τα τσιμπήματα!

-Μα εσύ πας για μπάνιο μόνο τον… Αύγουστο όταν είναι παχιές οι μύγες! Τον υπόλοιπο καιρό απλώς παίζεις με το facebook και ανεβάζεις φωτό μαϊμού ότι… τάχα μου είσαι μια στη Μύκονο και μια στη Ρόδο κι ανάθεμα αν το’ χεις κουνήσει ρούπι από το καλύβι. Απλώς έχεις πάθει κι εσύ μια εμμονή με αυτό το μαραφέτι και όλη μέρα σεργιανάς στο διαδίκτυο σαν τις κουτσομπόλες στα πρωϊνάδικα! Βρες παιδάκι μου κάτι πιο εποικοδομητικό να κάνεις! Τράβα… σβάρνισε να βοηθήσεις το Μήτσο, πήγαινε λίγο στα χωράφια, κάνε κάτι για το σπίτι σου!

-Άκου να σου πω Ασημούλα, αρκετά έχω κάνει τόσα χρόνια, τώρα θέλω να ζήσω κι εγώ όπως μου γουστάρει! Τι συνταξιούχος είμαι δηλαδή! ΚΑΠΗ στο χωριό δεν έχουμε, χορευτικά δεν κάνουμε, εκδρομές πάνω μόνο στην Άνω Ραχούλα, τι θες να κάνω, προσπαθώ να είμαι in και να διαφέρω από τις… χωριάτισσες! Εγώ φιλενάδα είμαι άλλης… κλάσης γυναίκα, μην κοιτάς που η μοίρα με έριξε εδώ χωρίς καν να το γουστάρω! Εγώ θέλω άλλα πράγματα στη ζωή μου. Να πάω ας πούμε στο… survivor, να πάω σε μια εκπομπή… μαγειρικής, να πάω στο dance! Τόσο κακό είναι πια!

-Μα χριστιανή μου για να τα κάνεις όλα αυτά που λες, πρέπει να έχεις και τα… προσόντα! Εσύ πέρα από τη μούρλια σου και τον… βλαχοσνομπισμό σου, δεν έχεις άλλα προσόντα κι αυτά δεν σε βοηθάνε για να κάνεις τη διαφορά! Υπάρχει και ζωή έξω από το facebook, έξω από την τηλεόραση και τις μπούρδες που βλέπεις και τις τάχα μου… μοντερνιές του κώλου! Στο κάτω- κάτω τράβα να βρεις ένα γκόμενο να ησυχάσουμε!

-Αυτό το τελευταίο δεν είναι κακή ιδέα, όμως εγώ δεν συμβιβάζομαι με τον οποιονδήποτε! Κάτω από… Ντάνο δεν πέφτω!

-Μα τι κάθομαι και μιλάω μαζί σου τέλος πάντων, εσύ βρίσκεσαι σε άλλη διάσταση! Ονειροπαρμένη γεννήθηκες και ονειροπαρμένη θα πεθάνεις και στο τέλος θα ζεις τη ζωή σου μέσα από τις ζωές των άλλων!

-Γιατί αυτό δεν είναι μια καλή… απασχόληση; Άλλοι πληρώνονται για να το κάνουν κι εγώ το κάνω από χόμπι! Απορώ δηλαδή πώς εμείς οι δύο είμαστε φίλες! Μου φαίνεται πως δεν έχουμε πια τίποτα να πούμε, γιατί δεν μπορείς ούτε ένα… κοινωνικό σχόλιο να κάνεις! Δεν έχω σε τούτο το χωριό με ποιόν να ανταλλάξω… απόψεις!

-Τέτοιες απόψεις να τις βράσω! Δεν με νοιάζει παιδάκι μου το lifestyle, τι θες να κάνω, έχω άλλα βάσανα! Χέστηκα αν γύρισαν οι survivors στην Ελλάδα και που θα παίξουνε τελικό και ποιος θα πάρει τα λεφτά! Εγώ, τρεις κι εξήντα κάθε μήνα και τέλος!

-Αμ, αυτή είναι η διαφορά μας! Εσύ βολεύεσαι μ’ αυτήν την κατάντια κι εγώ όχι! Και χαίρομαι που είμαι έτσι!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος