FOLLOW US: facebook twitter

Τρόφιμα στο “Χαμόγελο του Παιδιού” από την Γενική Περιφερειακή Δ/νση Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία: 04-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στάθηκαν σήμερα αρωγοί στο έργο που διατελούν οι δομές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή μας προσφέροντας μεταξύ άλλων μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών περιποίησης, καθαρισμού και χαρτικών.

Στον Πύργο ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος παρέδωσε τρόφιμα και προϊόντα που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας στην τοπική δομή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συνολικά οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ένα τόνο και 375 κιλά τροφίμων και περισσότερες από 600 συσκευασίες αναλώσιμων ειδών, με προϊόντα βρεφικής περιποίησης, χαρτικά, και είδη προσωπικής περιποίησης και καθαρισμού.
Η πράξη των αστυνομικών να συγκεντρώσουν είδη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναμφίβολα στέλνει ένα μήνυμα υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για τους συνανθρώπους μας και κυρίως για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος