FOLLOW US: facebook twitter

Τρυφερή γιορτή Palso Fun στον Πύργο από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ηλείας

Ημερομηνία: 12-06-2018 | Συντάκτης:

Εκατοντάδες μαθητές διασκέδασαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Κέντρα ξένων γλωσσών της PALSO Ηλείας για την λήξη της σχολικής χρονιάς

Με μια μεγάλη γιορτή κι έναν πολύ ευχάριστο τρόπο, σήμανε την Κυριακή το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Πύργου, η λήξη των μαθημάτων της διδακτικής χρονιάς για τα Κέντρα ξένων γλωσσών της PALSO Ηλείας που έλαβαν αυτήν την ωραία πρωτοβουλία για να επιβραβεύσουν τους μαθητές τους! Μια λαοθάλασσα παιδιών, μαθητές όλοι των Κέντρων Ξένων γλωσσών του νομού, υπό τους ήχους της μουσικής του Κωνσταντίνου Τσίχλη, είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν γλυκιές λιχουδιές, να διασκεδάσουν με τον κλόουν και να κάνουν face painting, ενώ η βραδιά περιελάμβανε και άλλες πολλές εκπλήξεις. .Εκατοντάδες μαθητές διασκέδασαν με τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα των κλόουν, συμμετείχαν σε παιχνίδια και χάρηκαν όλες τις δράσεις της εκδήλωσης.

Ο Σύλλογος  γύρω στις 8.30 το βράδυ, έδωσε στα παιδιά δώρα και καραμέλες και αμέσως ακολούθησε συναυλία η οποία διήρκεσε ως τις 10 το βράδυ, όπου τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν και ξεφάντωσαν. Βεβαίως παρόντες ήταν όλοι οι ιδιοκτήτες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ηλείας και οι καθηγητές τους, ενώ συγχαρητήρια για την άποψη διοργάνωση αξίζουν στην πρόεδρου του Συλλόγου Χριστίνα Λαμπροπούλου που είχε φροντίσει  για τα πάντα, έτσι ώστε τα παιδιά να είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της ωραίας εκδήλωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος