FOLLOW US: facebook twitter

Τριήμερο δράσεων από τους Σαμαρείτες της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 29-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ισχυρή η παρουσία του στην υγειονομική κάλυψη μιας σειράς εκδηλώσεων

Τριήμερο δράσεων είχε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας, από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2017, όπου κάλυψε υγειονομικά μια σειρά εκδηλώσεων.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας, συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών. Στη δράση παρέστησαν η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας, Εθελόντριες Σαμαρείτισσες και Εθελοντές Σαμαρείτες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Τμήματος. Διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, όπου στόχευε στην πληροφόρηση και στην ενημέρωση για τις διάφορες μορφές βίας στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς επίσης και για τις συμβουλευτικές κοινωνικές δομές που εδρεύουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, οι Σαμαρείτες, Διασώστες του Ε.Ε.Σ., ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ. της ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, κάλυψαν υγειονομικά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης Παμπαίδων, μεταξύ των ομάδων ΣΕΦΑ Ανδραβίδας – Υπερίωνα Αμαλιάδας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό δημοτικό στάδιο του Πύργου.
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου το πρωί, στην πόλη της Αμαλιάδας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας κάλυψε υγειονομικά τον αγώνα, μετά από αίτημα των διοργανωτών, ενώ στο τέλος το Τμήμα στίβου του Κοροίβου θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την διαρκή παρουσία στις αθλητικές και όχι μόνο εκδηλώσεις, έκανε δωρεά ένα φαρμακείο τύπου (TRAUMA) – ομάδας, πλήρως εξοπλισμένο.
Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής, οι Σαμαρείτες κάλυψαν υγειονομικά αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΣΕΦΑ Ανδραβίδας – Ελπίδα Πατρών. Συνολικά για τις δράσεις του τριημέρου έλαβαν μέρος 11 Εθελόντριες Σαμαρείτισσες και 4 Εθελοντές Σαμαρείτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος