FOLLOW US: facebook twitter

Τριάρες και τεσσάρες στην Α2

Ημερομηνία: 24-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Μοίρασαν τριάρες και τεσσάρες οι ισχυροί της Α2 Κατηγορίας στην αποκριάτικη-καρναβαλική αγωνιστική. Μάλιστα, η βαθμολογική κατάσταση στην τετράδα των πλέι-οφ έμεινε αμετάβλητη, αφού νίκησαν και οι τέσσερις πρωτοπόροι μέσα έξω. Αντίθετα κώλωσε η Δάφνη, η οποία μετά το θρίαμβο της περασμένης αγωνιστικής στο Νιοχώρι, ήρθε ισόπαλη με την κατώτερη Ολυμπιάδα στην Ανδραβίδα (1-1).

*Μεγάλη νίκη και για τον Αχιλλέα στη Μυρτιά, που ξέφυγε πάλι τρεις βαθμούς της Δάφνης, από την οποία έχασε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα του με δύο γκολ οφσάιντ (!).

*Η μάχη στη ζώνη των πλέι-άουτ συνεχίζεται αμείωτη. Ο Πέλοπας έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ, αφού υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (1-1) με το Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου στο Ενωσιακό. Κέρδος για τη Δόξα Ελαιώνα ο πόντος εκτός έδρας από τον Α.Ο. Αρετής που έχασε σπάνια ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την τετράδα.

*Στις προβλέψεις μας είχαμε επισημάνει πως δύσκολα θα έρχονταν πάνω από δύο διπλά. Ήρθαν όντως δύο (Μακρίσια, Αχιλλέας).
*Απομένει ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ-Λαμπέτι. Θα γίνει την Καθαρή Τετάρτη και τότε θα κριθεί και η πρωτιά στην Α2.

 

Πρόκριση και Κύπελλο η Αχαϊκή

Η Αχαϊκή αναδείχτηκε Κυπελλούχος στον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αφού νίκησε την Παναχαϊκή στα πέναλτι. Η ομάδα του Οφρυδόπουλου ήταν καλύτερη. Έχασε κλασικές ευκαιρίες και έμεινε στο 34΄ με δέκα. Η αριθμητική υπεροχή χάθηκε για την ομάδα της Κ. Αχαγιάς στο 59΄, όταν έμεινε κι εκείνη με δέκα. Γκολ δεν μπήκε και πήγαν οι ομάδες στη ρώσικη ρουλέτα. Ο Χαλκιάς απέκρουσε ένα πέναλτι και ο Δρακόπουλος δύο (!), αναδειχτείς MVP του αγώνα. Η Παναχαϊκή είχε κι ένα πέναλτι άουτ κι έτσι γράφτηκε ο θρίαμβος των «Καναρινιών».

Η Αχαϊκή κόντρα στη ροή του αγώνα πήρε την πρόκριση όπως είχε γίνει και στη Ν.Μανολάδα όταν είχε αποκλείσει τον Αστέρα με διαιτητή εκείνον τον απίθανο Νικολόπουλο από τη Μεσσηνία που έκτοτε δεν έχει σφυρίξει πάλι.

*Ο τελικός του ομίλου είχε χρώμα Ηλείας, καθώς ο Αλέξης Γαβριλόπουλος είναι πετυχημένος προπονητής της Αχαϊκής και ο πρόεδρος Άρης ήταν παρατηρητής αγώνα.

*Ελπίζουμε να είδε τη διοργάνωση από την ΕΠΣ Αχαΐας και τα διάφορα χάπενιγκς και ανάλογα να πράξει και στον εδώ τελικό…

 

Απίθανα πρωταθλήματα

Ο μηδενισμός του Αίαντα Γαστούνης και η αφαίρεση τριών βαθμών από τη γενική βαθμολογία του, προστέθηκε στις τόσες ανωμαλίες που έχουν εντοπιστεί και στο φετινό παιδικό και προπαιδικό πρωτάθλημα, όπου γίνεται μικρός χαμός! Μην ανησυχείτε. Θα έρθει η άνοιξη. Θα στρώσει ο καιρός και θα λήξουν αυτά τα δύο απίθανα πρωταθλήματα, τα οποία η Διοργανώτρια εξακολουθεί να τα έχει υποχρεωτικά, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τον κοσμάκη…

 

Οργή Νίκου Μπακοβασίλη

Οργή για τη διαιτησία που είχε η ομάδα στο Χειμαδιό επικρατεί στον Ενιπέα. Ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι, δεν καταλόγισε με τη βοήθεια του βοηθού ένα γκολ και συνετέλεσε στην ισοπαλία της ομάδας. Μάλιστα, ο Νίκος Μπακοβασίλης είχε ειδοποιήσει τον πρόεδρο της Ε.Δ. για το διαιτητή Στρακόπουλο  και την απειρία του να σφυρίξει ένα τοπικό ντέρμπι. Πήρε διαβεβαιώσεις που αποδείχτηκαν αναληθείς. Ακόμη, ο ρέφερι κατακρίνεται, γιατί ανέχτηκε εντός αγωνιστικού χώρου το σύμβουλο της ΕΠΣ, κ. Κυριακόπουλο.

*Ο Ενιπέας έχει πολλά παράπονα φέτος από τη διαιτησία και ο κ. Μπακοβασίλης σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα και το ποδόσφαιρο οριστικά και αμετάκλητα, παρά τη μεγάλη και πολυποίκιλη προσφορά του.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Στην αποκριάτικη αγωνιστική του Σαββάτου για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής ορίστηκε ο Γ. Μαρκαντωνάτος στο παιχνίδι Παναργειακός-Παναχαϊκή με βοηθούς τους Καραμέρο, Κορδάτο.

*Ο Ρουμπάνης ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Ζευγολατιό-Τσικλητήρας, όπου ρέφερι θα είναι ο αξιολογημένος Κέκελος (Αγρινίου). Επίσης, ο Βασιλάκης θα τσεκάρει στην Κ. Αχαγιά (Αχαϊκή-Δόξα Μεγ. το Δρούζα (Αργολίδας).

*Ο Ρουμπάνης την περασμένη Τετάρτη ήταν παρατηρητής διαιτησίας στον Γκοβέση (Αρκαδίας) στον τελικό Κυπέλλου του 3ου Ομίλου (Αχαϊκή-Παναχαϊκή).

*Πρόσωπο της χρονιάς είναι ο Γιώργος Καραβίδας. Τιμήθηκε από τοπική εφημερίδα ενώ του έτυχε το φλουρί στην εκδήλωση της πίτας του Συνδέσμου. Ο Γιώργος απέχει των αγώνων, λόγω προβλήματος στο γόνατο, εδώ και καιρό.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος