FOLLOW US: facebook twitter

Τρελή σάτιρα με τους δασικούς χάρτες στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 27-02-2017 | Συντάκτης:

karnavali-krestena3

Πλούσιο και το φετινό καρναβάλι της περιοχής

Και Βασιλιά και Βασίλισσα είναι το 24ο Καρναβάλι της Κρέστενας και πολύ γέλιο έβγαλε και πικάντικα θέματα «έβαλαν φωτιά» στην φετινή παρέλαση. Οι «Κρεστε-Νέοι» έκαναν και φέτος τη διαφορά καθώς με κυρίαρχο θέμα τους δασικούς χάρτες αλλά και με το φίδι των Μακρισίων, έκαναν τον κόσμο να ξεκαρδιστεί. «Το νινί μου το σγουρό, μου το βγάλαν δασικό» και «ότι είδαν κατσαρό, το κηρύξαν δασικό» ήταν δύο από τα συνθήματα που ξεσήκωσαν το κοινό.

Οι Ραχαίοι θύμισαν παλιές καλές εποχές της Στροφυλιάς και κέρασαν φρεσκοψημένο χέλι τον κόσμο κατά μήκος της παρέλασης. Από το Καλλίκωμο ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού που συνηθίζει να πρωτοπορεί, χτύπησε στην καρδιά της επικαιρότητας με τον Διαστημικό Σταθμό Μάσας με διαστημάνθρωπους και «πυραυλούτσους».

Το «τσίρκο του Πινόκιο» γέμισε με Τσίπρα, Σόιμπλε, Καμμένο και άλλους με μεγάλες μύτες Πινόκιο. Ακόμα είδαμε τις 300 του Λεωνίδα, τους νοσταλγούς της Disco, τους ελαιουργούς που έγιναν ρητινοσυλλέκτες, τις σχολές χορού Δήμητρας Μπέρτσου, Κατερίνας Σωτήρχου και Χοροκίνηση, ενώ η Βρίνα εμφανίστηκε με το γκρουπ «το νερό νεράκι». Ακόμα παρέλασαν σχολεία και φροντιστήρια της περιοχής αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι χωριών.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος