FOLLOW US: facebook twitter

Τραγωδία στο Μουζάκι: Τρακτέρ καταπλάκωσε 55χρονο εργαζόμενο του δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 14-11-2017 | Συντάκτης:

Ακόμα μια τραγωδία συγκλονίζει την Ηλεία από το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο 55χρονος Νίκος Φωτόπουλος, εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου, έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε στο κτήμα του στο Μουζάκι. Παρά την άμεση κινητοποίηση των οικείων και των συγχωριανών του, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, στο νοσοκομείο του Πύργου, λίγη ώρα αργότερα.

Ο 55χρονος είχε τελειώσει με την βάρδιά του στο δήμο Πύργου, όταν αποφάσισε να γυρίσει στο χωριό του το Μουζάκι και με το τρακτέρ του να πάει να καθαρίσει κάποιο βατώνα στο κτήμα του στη θέση Ρέρα. Περίπου στις 12.30 και ενώ μόλις είχε αρχίσει τις εργασίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είτε το τρακτέρ κάπου «σκάλωσε» με το υνί, είτε ο ένας τροχός πάτησε στην άκρη ενός «νεροφαγώματος». Το έδαφος υποχώρησε και το τρακτέρ αναποδογύρισε στο βαθύ αυλάκι. Μαζί παρέσυρε τον 55χρονο που τον εγκλώβισε.

Ο άτυχος άνδρας αν και πιεσμένος από το γεωργικό ελκυστήρα είχε δυνάμεις να καλέσει με το κινητό του τηλέφωνο φιλικό του πρόσωπο που ειδοποίησε το γιο του, ο οποίος έφτασε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο κτήμα, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και συγχωριανούς του να σπεύσουν σε βοήθεια. Έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 55χρονο πριν φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία που είχε ειδοποιηθεί ήδη μαζί με το ΕΚΑΒ. Με αυτοκίνητο τον μετέφεραν προς το νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην συνέχεια, όταν έφτασαν έξω από το χώρο των επειγόντων περιστατικών η σύζυγός, τα παιδιά του, αλλά και συγγενείς και φίλοι, ήταν σπαρακτικές. Ο Νίκος Φωτόπουλος όπως και η σύζυγός του Αφροδίτη εργάζονταν ως μόνιμο προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου και είχαν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Το τραγικό μαντάτο δεν άργησε να μαθευτεί και στο δήμο Πύργου. Στο νοσοκομείο έφτασαν ο αντιδήμαρχος κ. Σεϊντής, ο προϊστάμενος της καθαριότητας κ. Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Γαρύφαλος και άλλοι.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 4:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Μουζακίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος