FOLLOW US: facebook twitter

Τραγωδία στην άσφαλτο

Ημερομηνία: 05-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Τραγικός απολογισμός: Δύο νεκροί – ένας 25χρονος και ένας 16χρονος και μια 25χρονη  τραυματίας σε εκτροπή στην οδό Βουνάργου

Μια στιγμή, ένα μοιραίο λάθος, οδήγησε στο θάνατο δύο νέους και άφησε σοβαρά τραυματισμένη μια νεαρή κοπέλα, στο Βούναργο, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας. Και οι τρεις μέλη της φυλής των ΡΟΜΑ, επέβαιναν σε αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού και εκσφενδονίστηκαν στην άσφαλτο. Ένας δρόμος πλημμυρισμένος στο αίμα, με διαμελισμένα πτώματα και ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλυμένο.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις τέσσερις το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιάννης Αριστόπουλος του Λεωνίδα 25 ετών, ένα ασημί Citroen Saxo, με κατεύθυνση από το Βούναργο προς την ΕΟ Πατρών – Πύργου, εξετράπη της πορείας του. Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και «έκοψε» μια μεταλλική κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Στη συνέχεια «επέστρεψε» στο ρεύμα κυκλοφορίας του και ακινητοποιήθηκε αρκετά μέτρα πιο κάτω. Από την πρόσκρουση, ο οδηγός ακρωτηριάστηκε στο χέρι και μαζί με τους επιβαίνοντες εκτινάχθηκαν στην άσφαλτο. Ο 25χρονος σκοτώθηκε ακαριαία, όπως και ο 16χρονος Παναγιώτης Καραχάλιος του Μιχαήλ. Η 23χρονη φίλη του 25χρονου βρέθηκε και αυτή στην άσφαλτο σοβαρά τραυματισμένη.

Οι στιγμές που ακολούθησαν υπήρξαν τραγικές. Αλλόφρονες οι ΡΟΜΑ της περιοχής που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έβλεπαν τους δικούς τους ανθρώπους νεκρούς στην άσφαλτο. Ασθενοφόρα μετέφεραν στο νοσοκομείο του Πύργου την τραυματία και τους νεκρούς και εκεί εκτυλίχθηκαν ακόμα πιο τραγικές στιγμές όταν οι γονείς και τα αδέρφια των δύο νεκρών έμαθαν τα τραγικά νέα. Η 23χρονη σύμφωνα με πληροφορίες, αν και σοβαρά τραυματισμένη δεν έχει κίνδυνο ζωής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος