FOLLOW US: facebook twitter

Τραγωδία με τρεις νεκρούς στην Πατρών – Πύργου

Ημερομηνία: 20-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

troxaio-3nekroi-patrwn-purgou-1

Πατέρας ενός δίχρονου ο οδηγός του ΙΧΦ – Εργάτες από την Αλβανία τα άλλα δύο θύματα

Ανείπωτος ο πόνος για τη νέα τραγωδία που γράφτηκε στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. Τρεις συνάνθρωποι μας χάθηκαν τόσο άδικα σε μια από τις πιο αιματοβαμμένες διασταυρώσεις της εθνικής οδού αυτή του Αεροδρομίου Ανδραβίδας. Νεκροί είναι ο Χρήστος Μαγκίνας του Γεωργίου 51 ετών από την Ανδραβίδα, ο Hava Majko του Hario 48 ετών υπήκοος Αλβανίας και η Neimi Gamil του Sadik 49 ετών υπήκοος Αλβανίας κάτοικοι Βαρθολομιού. Ακόμα τραυματίστηκαν μια 31χρονη και ένας 40χρονος, όλοι εργάτες.

troxaio-3nekroi-patrwn-purgou5

troxaio-3nekroi-patrwn-purgou3

Το τροχαίο συνέβη περίπου λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι στο 61ο χλμ της ΕΟ Πατρών – Πύργου. Τα φανάρια στη συγκεκριμένη διασταύρωση δεν λειτουργούσαν και από την πλευρά της οδού Ανδραβίδας – Κυλλήνης αναβόσβηνε ο πορτοκαλί σηματοδότης ως προειδοποίηση. Ο 51χρονος ερχόταν από την οδό Ανδραβίδας – Κυλλήνης για να εισέλθει στην εθνική οδό όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το φορτηγό γνωστής εταιρίες αγροτικών προϊόντων που εκινείτο επί της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς Πύργο. Η σφοδρή σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική επάνω στη διασταύρωση. Το φορτηγό πλαγιοκόπησε το ελαφρύ αγροτικό φορτηγό που οδηγούσε ο 51χρονος και επέβαιναν οι τέσσερις εργάτες. Οι δύο βρίσκονταν μέσα στην καμπίνα του αγροτικού και οι άλλοι δύο στην καρότσα, η οποία έφερε προστατευτικό κάλυμμα. Ο 48χρονος και η 49χρονη που βρίσκονταν στην καρότσα, εκτινάχθηκαν μαζί με το κάλυμμα στην άσφαλτο όπου οι διερχόμενοι οδηγοί τους βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, πολύ σοβαρά τραυματισμένους. Ο 51χρονος οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία καθώς δέχθηκε όλη τη δύναμη της σύγκρουσης στο σημείο που βρισκόταν. Οι άλλοι δύο εργάτες που βρίσκονταν μέσα στην καμπίνα τραυματίστηκαν ελαφρύτερα. Ο 48χρονος και η 49χρονη κατά την διακομιδή τους στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας εξέπνευσαν.

troxaio-3nekroi-patrwn-purgou4

Ο 51χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή. Ήταν παντρεμένος με την δικηγόρο Ειρήνη Θεοδωροπούλου και είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι ηλικίας δύο ετών. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας στην οποία ζούσε και δραστηριοποιούνταν ως αγρότης.

troxaio-3nekroi-patrwn-purgou2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος