FOLLOW US: facebook twitter

Τρία νέα βραβεία για το Ηλειακό ελαιόλαδο «Έλαια Παπαδόπουλος»: Βραβεύτηκε στον διαγωνισμό «Κότινος 2018»

Ημερομηνία: 13-03-2018 | Συντάκτης:

Τρία βραβεία, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινό, συγκέντρωσαν τα ελαιόλαδα Mythocia Olympia PGI, Omphacium Organic, και Mythocia Classic της Ηλειακής εταιρίας Έλαια Παπαδόπουλος.  Τα ελαιόλαδα της επιχείρησης, βραβεύτηκαν και στις 3 κατηγορίες του διαγωνισμού ”Κότινος 2018” που διοργάνωσε ο Φίλαιος / Filaios. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι στην κατηγορία ΠΟΠ/ΠΓΕ ισχυρής έντασης, τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβαν τα ελαιόλαδα ΠΓΕ Ολυμπία καταφέρνοντας να ξεπεράσουν ελαιόλαδα της Μεσσηνίας, της Λακωνίας και της Κρήτης.

Όπως τόνισε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου Έλαια Παπαδόπουλος, κ. Κώστας Παπαδόπουλος εκφράζοντας όπως είναι φυσικό την χαρά του για την βράβευση της επιχείρησής του «Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια να δώσουμε όνομα και ταυτότητα στο ελαιόλαδο της περιοχής μας.Στόχος μας πλέον να διατηρήσουμε το ελαιόλαδο της Ολυμπίας στην κορυφή!»

Να σημειώσουμε ότι η εταιρία Έλαια Παπαδόπουλος έχει λάβει για την υψηλή ποιότητα του ελαιολάδου της πολλά βραβεία και διακρίσεις σε διεθνείς και ελληνικούς διαγωνισμούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος