FOLLOW US: facebook twitter

Το «Χαμόγελο» συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενόψει Χριστουγέννων στα γραφεία του στον Πύργο

Ημερομηνία: 30-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει Χριστουγέννων, συγκεντρώνει τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που ζουν στο όριο της φτώχειας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκπροσωπώντας τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζουν στο όριο της φτώχειας, απευθύνεται σε κάθε πολίτη και φορέα ζητώντας υποστήριξη προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να καλυφτούν οι βασικές τους ανάγκες.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρά τις δυσκολίες, συνεχίζει σταθερά το έργο του, κι ενόψει των Χριστουγέννων, καλεί όλους να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή με δεδομένο ότι ο αριθμός των οικογενειών, που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους, αυξάνεται δραματικά.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι απαραίτητα καθημερινά για κάθε παιδί, φυλάσσονται και διανέμονται απευθείας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εξειδικευμένη ομάδα του Οργανισμού.
Απαράβατος κανόνας -και σε αυτή την περίπτωση- είναι η διασφάλιση της αξιοπρέπειας κάθε παιδιού και η απόλυτη διαφάνεια στη διαδικασία τόσο της συγκέντρωσης όσο και της διανομής των ειδών.

Η συγκέντρωση γίνεται στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στον Πύργο, (Διεύθυνση: Αραχώβης 3, τηλ: 26210 24080, Email: socialservicespyrgos@hamogelo.gr).

Τα είδη που μπορείτε να προσφέρεται είναι: γάλα εβαπορέ, λάδι, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, σάλτσα ντομάτας, είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί), Άνθος αραβοσίτου, Αλάτι, Ξύδι, Πουρές, Βρεφικές κρέμες, Βρεφικό γάλα, Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος), Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κλπ), Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες), Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων), Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος