FOLLOW US: facebook twitter

Το Σάββατο η 3η Σπαρτακιάδα από τον Όμιλο Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος»

Ημερομηνία: 21-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στην ιππική δεξιοτεχνία θα πραγματοποιήσει ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος» αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου, στο Δημοτικό Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας.

Σε αυτή θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι εκπαιδευτές αλόγων της Ελλάδας, καθώς επίσης ο κορυφαίος εκπαιδευτής αλόγων στην Ευρώπη, ο Ιταλός Massimo Barbe. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, ανοίγει με παρέλαση αλόγων από το Ιππικό Κέντρο, όπου θα διασχίσουν την πόλη της Ανδραβίδας και θα επιστρέψουν σε αυτό. Στις 8 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση ιππέων και αλόγων στο ιππικό κέντρο και η τιμητική βράβευσή τους. Στις 9.30 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της ιππικής δεξιοτεχνίας στο οποίο συμμετέχουν οι εκπαιδευτές Χρήστος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Δημητρίου, Massimo Barbe, Γιώργος Μαγδαληνός, Χρήστος Μενεγιάς, Διονύσης Παναγόπουλος, Βασίλης Πετρόπουλος, Μιχάλης Σοφιανός και Φίλιππός Φιαμέγκας.

Την παράσταση θα παρουσιάσει ο κορυφαίος παρουσιαστής ιππικών εκδηλώσεων Θανάσης Βίτος, ο οποίος είναι ο παρουσιαστής της ιππικής εκθέσεως Βερόνα της Ιταλίας και ο κεντρικός παρουσιαστής – οργανωτής ανάλογου ιππικού δρώμενου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα της ιππικής δεξιοτεχνίας θα ανοίξει από ομάδα ιππέων του Σπάρτακου. Η εκδήλωση συνολικά είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγώτη Κοτσαύτη, του ανδρός που κράτησε ζωντανό το θεσμό της ιππικής έκθεσης Ανδραβίδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος