FOLLOW US: facebook twitter

Το προεδρείο της ΣΕΤΤΗΛ ενημέρωσε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Πύργου για τα σενάρια μεταφοράς του στρατοπέδου: Τους προσκάλεσαν στην αυριανή διαμαρτυρία

Ημερομηνία: 22-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο πρόεδρος και ο Γ.Γ. των εργαζομένων στην ΣΕΤΤΗΛ  κ. Δημήτρουλας Γεώργιος και Αλεξανδρόπουλος Στέλιος  είχαν συνάντηση  χθες με  τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας  κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο και τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή.  Σκοπός της συνάντησης ήταν η  ενημέρωση τους σχετικά με τα    σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και αφορούν  το μέλλον της ΣΕΤΤΗΛ και την παραμονή της στον Πύργο.

Επίσης στόχος ήταν να τους ενημερώσουν προσωπικά για της ενέργειες που έχει κάνει ο σύλλογος μέχρι στιγμής. Το προεδρείο  τους παρέδωσε  πρόσκληση για να παραβρεθούν στην διαμαρτυρία του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 1000  έξω από την πύλη της ΣΕΤΤΗΛ με την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας με αφορμή τους αδίκους σχεδιασμούς  που διενεργεί το Υπουργείο με ενδεχόμενη μετακίνηση  της ΣΕΤΤΗΛ στην Πάτρα. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και ο Δήμαρχος καθώς  και ο αντιπεριφερειάρχης ετάχθησαν στο πλευρό των εργαζομένων της ΣΕΤΤΗΛ.  Στην συνάντηση με τον κ Γεωργιόπουλο παρευρέθησαν και οι κ. Δημήτρης Κωσταριάς Δημήτρης  και Λάμπης Αριστειδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος