FOLLOW US: facebook twitter

Το πήρε πάνω του ο Γεωργιόπουλος

Ημερομηνία: 24-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

georgiopoulos

Νίκη Τραγανού-Ενιπέας  2-1

Πέτυχε και τα δύο γκολ των «κυανόλευκων», στη νίκη επί του Ενιπέα

Η Νίκη Τραγανού κέρδισε χθες 2-1 τον Ενιπέα, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 19η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας και επέστρεψε στη 2η θέση της βαθμολογίας, εννιά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πανηλειακό. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Γαστούνης, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Τραγανού είναι σε κακή κατάσταση, μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανηλειακό.  Η Νίκη δεν έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης  αυτή τη φορά, ενώ ο Ενιπέας είχε καλή παρουσία σε άλλον ένα αγώνα τον τελευταίο μήνα. Μάλιστα, η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ στο 15΄ όταν ο Σταματελάτος μπήκε κατά μέτωπο και πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ.  Νωρίτερα, στο 5΄ η Νίκη είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα με τον Γκρίλλα να σουτάρει και τον  Κατελούζο να αποκρούει σε κόρνερ.

Τρία γκολ στην επανάληψη

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄ ο Γεωργιόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Νίκη. Δύο λεπτά μετά όμως, ο Μπακάλης  με ατομική προσπάθεια έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα, απάντησε  στο 65΄ ξανά με κεφαλιά του Γεωργιόπουλου μετά από σέντρα του Νίκου Κολοτούρου (2-1) και κράτησε το πολύτιμο τρίποντο, αφού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στα εναπομείναντα λεπτά.

Καλύτεροι από τους νικητές  ο σκόρερ Γεωργιόπουλος και  οι Δούλος, Γιάννης Κασσιανός που μπήκαν στο β΄ ημίχρονο και έδωσαν ώθηση στη Νίκη, ενώ από τον  Ενιπέα οι Τριανταφύλλης, Δ. Τσίγκρηλας . Πολύ καλή η διαιτησία του Χρήστου Κούλη.

Νίκη Τραγανού: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (46΄ Δούλος), Γκρίλλας (69΄ Καλογερόπουλος), Γιαννακόπουλος (46΄ Γ. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Ενιπέας: Κατελούζος, Δαλαβούρας, Γκουβέρος, Δ. Τσίγκρηλας, Κωτσάκης, Κύτταρης, Μπακάλης, Μπιλάι (84΄ Οικονομίδης), Σταματελάτος, Παπαγεωργίου, Τριανταφλύλλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος