FOLLOW US: facebook twitter

Το θέατρο μας δίνει ζωή: Το ταξίδι με το Θεατρικό Εργαστήρι του Ελληνικού Ωδείου Πύργου συνεχίζεται!

Ημερομηνία: 27-09-2018 | Συντάκτης:

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου – Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ στα πλαίσια των πολύπλευρων δραστηριοτήτων του, λειτουργεί ερασιτεχνικά τμήματα για παιδιά και σπουδαστές όλων των ηλικιών, προκειμένου να τους παρέχει ευκαιρίες και δυνατότητες δημιουργικής πολιτιστικής ενασχόλησης.

Μία από αυτές είναι και η Θεατρική Παιδική-Εφηβική Σκηνή, που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών.

Για δεύτερη χρονιά Υπεύθυνος του τμήματος, είναι ένας άνθρωπος που έχει το θέατρο στη ζωή του, καθώς επί 12 χρόνια πρωταγωνιστεί ως μέλος της Θεατρικής Ομάδας Πύργου, της παλαιότερης στην πόλη μας, στην οποία είναι και  Πρόεδρος, ο  γνωστός μας συμπολίτης, Σταύρος Ρομποτής, για τον οποίο το θέατρο αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο της έκφρασης, του ονείρου, του παιχνιδιού, του αυτοσχεδιασμού, της μουσικής και του θεάτρου συνεχίζεται με την Πρώτη Συνάντηση να πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συναυλιών του Ελληνικού Ωδείου Πύργου. Η πρώτη πρόβα είναι δωρεάν  για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τη Θεατρική Σκηνή του Ωδείου και να συμμετάσχουν σ’ αυτήν.

Το θεατρικό εργαστήρι λειτουργεί για να δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά και εφήβους να εμπνευστούν, να δράσουν, να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν ένα καινούργιο κόσμο εμπειριών.

«Ελάτε να παίξουμε και να μάθουμε ! Να ακονίσουμε τα εκφραστικά μας μέσα, το σώμα, τη φωνή και τη φαντασία μας και πάνω απ’ όλα να γίνουμε ομάδα που θα μοιραστεί δυνατές συγκινήσεις μέσα από την τέχνη του θεάτρου !»

Οι συμμετέχοντες, παιδιά και έφηβοι, θα έχουν την δυνατότητα  να ψυχαγωγηθούν, να ζήσουν όμορφες στιγμές, να δουλέψουν συλλογικά, να κοινωνικοποιηθούν, να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση  και να προετοιμάσουν θεατρικές παραστάσεις παιδαγωγικού, διασκεδαστικού και ποιοτικού χαρακτήρα.

Οι εγγραφές για το θεατρικό εργαστήρι ξεκίνησαν και συνεχίζονται!

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος