FOLLOW US: facebook twitter

Το «ευχαριστώ» του Σταρκς

Ημερομηνία: 19-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το τι ακριβώς άνθρωπος είναι ο Ντίνος Καλαμπάκος δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα, από αυτό που έκανε μέσω instagram ο πλέι-μέικερ του Κοροίβου, Μαρκέλ Σταρκς.

Ο Αμερικανός, που πέτυχε τα δυο τελευταία και  καθοριστικά καλάθια του Κοροίβου στον αγώνα με τον Προμηθέα, ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Έλληνα τεχνικό και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν με παράτησε, με πίστεψε ως την αρχή ως το τέλος. Μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να δείχνω το ταλέντο μου. Coach Ντίνο σε ευχαριστώ! Δεν μπορώ να εκφράσω τις τόσες ευχαριστίες μου που μπόρεσα να παίξω για σένα. Δεν είναι τόσο ο προπονητής, όσο ο άνθρωπος που είσαι, που παίζει μεγαλύτερη σημασία. Όποτε χτυπούσα στην προπόνηση ή δυσκολευόμουν στα παιχνίδια πάντα ένιωθα ότι εσύ και το προπονητικό σταφ είχατε απίστευτη εμπιστοσύνη σε μένα.

Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ! Αναφορικά με τον coach Νίκος (σ.σ. Παπανικολόπουλος) η συνεχής καθημερινή θετική ενίσχυση μαζί με την θετική σκέψη και νοοτροπία με βοήθησαν να γίνω καλύτερος ως παίκτης και ως άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές εμπειριών που είχαμε καθημερινά. Coach Αλεξ (σ.σ. Βελισσαράκος) που μου έδινε συνέχεια οδηγίες πως να παίζω στην επίθεση κατά την διάρκεια των αγώνων και τι να διαβάζω στο παιχνίδι. Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος