FOLLOW US: facebook twitter

Τους εκλεγμένους δημάρχους θα στηρίξει το ΚΙ.ΝΑΛ.

Ημερομηνία: 11-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την πρόθεσή της να στηρίξει τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες που προέρχονται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, εξέφρασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντησή της με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Έχουμε πάρει απόφαση ως Κίνημα Αλλαγής και το ξεκαθαρίζω και από εδώ από τη Θεσσαλονίκη, ότι θα στηρίξουμε και πάλι τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες του χώρου μας. Γιατί τιμούμε το έργο τους αλλά και τη σχέση τους με τους πολίτες… Εάν τα άλλα κόμματα δεν έχουν ικανούς υποψηφίους ή αναγνωρίζουν την ικανότητα των στελεχών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Αλλαγής, καλώς να ορίσουν…», δήλωσε μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε επίσης ότι ήδη υπάρχουν δυο ομάδες για τα ψηφοδέλτια: για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου επικεφαλής είναι ο Γιώργος Καμίνης και για τις εθνικές εκλογές, όπου επικεφαλής είναι ο γραμματέας του ΚΙ.ΝΑΛ., Μανώλης Χριστοδουλάκης. Όπως συμπλήρωσε, πολύ σύντομα το Κίνημα Αλλαγής θα ανακοινώσει τους βασικούς υποψήφιους στις περιφέρειες και σε κάποιους μεγάλους δήμους.

Στο θέμα του «Κλεισθένη», η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης. Όπως υποστήριξε, αυτό που επιχειρεί σήμερα η κυβέρνηση με τον Κλεισθένη, συκοφαντεί και την απλή αναλογική και τον ίδιο τον Κλεισθένη. Δυστυχώς, είναι απλώς μια απόπειρα εκμετάλλευσης και εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων, χωρίς κανείς να κοιτά, πως θα στηριχτούν ακόμη περισσότερο οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας…».

Τέλος, ζήτησε ξανά βουλευτικές εκλογές, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «Καμία καθαρή έξοδος για τη χώρα δεν υπάρχει… Η κυβέρνηση έρχεται να αναλάβει ακόμη περισσότερες δεσμεύσεις για την κοινωνία… Ζητάμε ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα κι όχι έκθεση ιδεών που πλασάρει η κυβέρνηση… Η χώρα χρειάζεται αναπτυξιακό σοκ».

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος