FOLLOW US: facebook twitter

Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια!

Ημερομηνία: 13-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Νεκρός ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος γιός του πρώην υπουργού της ΝΔ Νώντα Ζαφειρόπουλου που καταγόταν από τη Λαμπεία

Σοκαρισμένη παρακολουθεί όλη η Ελλάδα την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ χθες το βράδυ στο δικηγορικό του γραφείου στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για τον 52χρονο γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006 και καταγόταν από την Δίβρη. Στο σημείο του φονικού αμέσως μετά το φονικό, κατέφθασαν και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για την διερεύνηση της υπόθεσης.

 Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του!

Η ιστορία είναι σοκαριστική. Όλα συνέβησαν στην οδό Ασκληπιού 154, στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο άτομα χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε την πόρτα. Οι δύο κουκουλοφόροι τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο!  Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δέκα λεπτά μετά τις 7, συνεργάτης του τηλεφώνησε στην Αστυνομία και σε κατάσταση σοκ, είπε ότι πυροβόλησαν τον δικηγόρο. Οι αστυνομικοί που έφθασαν πρώτοι στο σημείο, μπήκαν στο γραφείο του και τον είδαν πεσμένο στο πάτωμα με τραύματα στο στομάχι και την κοιλιά. Αμέσως το σημείο αποκλείστηκε και κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, “σαρώνουν” το χώρο για να συγκεντρώσουν στοιχεία και μαρτυρίες για τους ενόπλους εισβολείς.

Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Στο γραφείο του ποινικολόγου μπήκαν χτυπώντας το κουδούνι, προσποιούμενοι τους πελάτες. Το θύμα βρισκόταν μαζί με έναν συνεργάτη του. Οι αστυνομικοί λαμβάνουν κατάθεση τόσο από τον συνεργάτη του όσο και από έναν  συνάδελφο του στο ακριβώς διπλανό γραφείο που άκουσε φωνές.

Οι κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας και καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο προκειμένου οι αστυνομικοί να σκιαγραφήσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δύο εκτελεστών οι οποίο μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση εξαφανίστηκαν και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ήταν γνωστός δικηγόρος με παρουσία σε σημαντικές έως πολύκροτες δίκες. Ασχολείτο κυρίως με οικονομικά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων το εξοπλιστικό και το σκάνδαλο Energa ενώ ήταν συνήγορος του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου ο οποίος κατηγορήθηκε ότι δωροδόκησε Σμπώκο και Τσοχατζόπουλο για να του αναθέσουν την προμήθεια τεσσάρων ιπτάμενων ραντάρ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος