FOLLOW US: facebook twitter

Τμήμα ΔΟΕΠ&ΤΜ του ΤΕΙ Πύργου: Ξεπέρασε τους 1000 ενεργούς φοιτητές!

Ημερομηνία: 22-09-2016 | Συντάκτης:

tei_pyrgou

Δυσαρέσκεια για τις αναφορές Λιατσή στο Δημοτικό Συμβούλιο

Τους 1000 ενεργούς φοιτητές, ξεπέρασε αισίως το τμήμα Διοίκησης Οικονομίας, Επικοινωνίας, Τουριστικών και Πολιτιστικών Μονάδων (ΔΟΕΠ&ΤΜ) του ΤΕΙ στον Πύργο καθώς τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά εγράφησαν ηλεκτρονικά 203 νέοι σπουδαστές. Ο αριθμός αυτός, δείχνει ότι η έναρξη της τέταρτης χρονιάς λειτουργίας του, το τμήμα αυτό μπαίνει σε καλύτερη τροχιά και πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σιγά- σιγά, με προσπάθειες και αγώνα από τη διοίκηση του, ξεπερνιόνται. Έτσι τα μαθήματα που ξεκινούν στις 26 Σεπτεμβρίου θα βρουν το τμήμα με την πλειοψηφία του απαιτούμενου εκπαιδευτικού προσωπικού να έχει προσληφθεί και να απομένουν μόνο κάποιες συμπληρωματικές προκηρύξεις.

zafeiropoulou-anastasia-tei

Οι τελευταίες ωστόσο αναφορές, στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου για τη λειτουργία του τμήματος του ΤΕΙ στον Πύργο και η σκληρή στάση και οι απαξιωτικές δηλώσεις του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν την δυσαρέσκεια της προέδρου του τμήματος κ. Αναστασίας Ζαφειροπούλου, η οποία από την πρώτη στιγμή αγωνίζεται για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του.

«Εγώ δεν έχω εξαπατήσει κανέναν, δεν γνωρίζω τι εννοεί, ας παραπονεθεί εκεί που θεωρεί ότι τον εξαπάτησαν. Η υπηρεσία μου, μου είπε να έρθω στον Πύργο, εγώ Πατρινιά ούσα, δεν είχα κανένα πρόβλημα να έρθω και να παλέψω για τρία χρόνια για την ύπαρξη αυτού του τμήματος, και πάμε ολοταχώς για το τέταρτο. Εντάχθηκα στο τμήμα για να το ενδυναμώσω με προσωπικό και με χίλια βάσανα και δυσκολίες σε καθηγητές και γραμματεία φτάσαμε μέχρι εδώ σήμερα να αριθμούμε τουλάχιστον 1000 φοιτητές στο ένα μόνο τμήμα» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι εξαιτίας της ασυνέπειας του δήμου στο θέμα της γραμματείας βρίσκεται σήμερα σε ανακριτικές αρχές. «Ένας από τους βασικούς λόγους που αγωνίστηκα και αγωνίζομαι ακόμα για το ΤΕΙ του Πύργου είναι επειδή ιδρύθηκε από τον σύζυγό μου και τότε πρύτανη του ΤΕΙ Πατρών, Ιωάννη Μακρυγένη, σε συνεργασία με τον κ. Λιατσή, ο οποίος ως δήμαρχος Πύργου τότε πήγαινε διαρκώς στην Πάτρα και του ζητούσε πιεστικά να δημιουργηθεί τμήμα στον Πύργο… Ένα δημοψήφισμα στην κοινωνία του Πύργου για το ΤΕΙ θα μας έλυνε την απορία για το αν οι απόψεις του δημάρχου έχουν λαϊκό έρεισμα. Στην Αμαλιάδα δεν διαπιστώνω την ίδια αντιμετώπιση από τον δήμο παρότι κι εκεί οι ίδιες δυσκολίες υπάρχουν» κατέληξε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος