FOLLOW US: facebook twitter

Τι κι αν αλλάξει ο Μανωλιός

Ημερομηνία: 01-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

manolios

Τη μοίρα των προπονητών λίγο πολύ την ξέρουμε και εμείς και αυτοί. Αν δεν έρθουν γρήγορα τα καλά αποτελέσματα, τότε ψάχνουμε αμέσως τον επόμενο.

Κι ας υποτίθεται πως όταν επιλέγεις έναν προπονητή για να σου φτιάξει την ομάδα, έχεις μελετήσει το βιογραφικό του και έχεις διακρίνει εκείνα τα στοιχεία που σε πείθουν ότι είναι ο κατάλληλος.

Όταν όμως ο ορίζοντας σου στερεύει σε 4-5 παιχνίδια είναι προφανές ότι κανείς δεν προλαβαίνει να δημιουργήσει μια στερεή βάση.

Δυστυχώς στις μέρες μας κάτι ανάλογο ισχύει και στην πολιτική. Κανείς δεν αντέχει την «ήττα» σ’ αυτή τη χώρα. Κι ας ξέρουμε όλοι μας ότι ο απολογισμός θα πρέπει να γίνει στο τέλος της διαδρομής. Στη πρώτη «ήττα» ο μέχρι χθες καταλληλότερος να κυβερνήσει τη χώρα έχει διαψεύσει τις ελπίδες μας. Στη δεύτερη μας έχει απογοητεύσει και στην τρίτη γίνεται αποδιοπομπαίος. Λες και τα «στραβά και ανάποδα»  μπορούν να αλλάξουν εν μια νυκτί. Λες και μπορούν να γίνουν θαύματα, και κακοδαιμονίες και κακοδιοίκηση ολόκληρων δεκαετιών μπορούν να διορθωθούν χωρίς να ανοίξει μύτη. Λες και δεν έχουμε γίνει πολλές φορές θεατές στο ίδιο έργο.

Ξεχνώντας ότι αυτό που χτίζεται με κόπο σ’ ένα χρόνο, γκρεμίζεται εύκολα σε μια ημέρα. Και πιστεύοντας πως αλλάζοντας το Μανωλιό θα δούμε άσπρη μέρα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος