FOLLOW US: facebook twitter

Τη Δευτέρα η… διαβούλευση για το Εφημεριακό Κέντρο

Ημερομηνία: 17-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

nosokomeio-syskepsi4

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Πύργου με Διοίκηση Γ.Ν. Ηλείας, Δ/ντές Ιατρικής Υπηρεσίας και Ιατρικούς Συλλόγους

Οι λεπτομέρειες για την εφαρμογή της απόφασης του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Γιαννόπουλου για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου, ως Εφημεριακού Κέντρου Ηλείας, θα εξεταστούν στη διάρκεια σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Μια σύσκεψη που θα γίνει κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε προς τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ο Δήμαρχος Ήλιδας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας και εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Στη συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, ο αναπλ. Διοικητής της Ν.Μ. Αμαλιάδας Γιάννης Λέντζας, οι Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίες των δυο Νοσοκομείων Χρ. Πετροπούλου και Νατάλε Μίρα και οι πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγου Πύργου Ολυμπίας και Αμαλιάδας Βαγγέλης Παπαγεωργίου και Κώστας Τσαούσης θα τεθούν οι παράμετροι λειτουργίας του Εφημεριακού Κέντρου και θα διερευνηθεί αν η απόφαση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και κάτω από ποιες προϋποθέσεις.

Ουσιαστικά, στην κλειστή αυτή σύσκεψη, θα επεξεργαστούν την πρόταση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και ακολούθως θα εισηγηθούν, αν μπορούν να την εφαρμόσουν και κάτω από ποιες συνθήκες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος