FOLLOW US: facebook twitter

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου αιμοδοσία στο ΤΕΙ Πύργου

Ημερομηνία: 15-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

tei-pyrgou-slide

Το Τμήμα Περίθαλψης του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Πύργου και την Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, διορνανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στον Πύργο, στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα στη χώρα μας και για να ενισχύσει την Τράπεζα αίματός του.

Η αιμοληψία θα γίνει από την μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στον Πύργο (κεντρική είσοδο) από 9.30 μέχρι 13.30.

Στις 22/11/2016 ημέρα Τρίτη από 10.00-1.30 θα γίνει δίλεπτη ενημέρωση των φοιτητών, στις αίθουσες διδασκαλίας από κλιμάκιο επιστημόνων υγείας για την αιμοδοσία.

Το τμήμα Περίθαλψης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, καλεί τους φοιτητές του Πύργου να στηρίξουν  τον θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο τμήμα του Πύργου και αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, χειραφέτησης και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία.

Υπενθυμίζεται ότι το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας είναι εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών γεγονός που επιτρέπει στα μέλη της ακαδημαϊκής μας κοινότητας (μέλη Ε.Π, Δ,Π, ΕΤΕΠ, & φοιτητές) να έχουν κάλυψη αίματος σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα 2610369129.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος