FOLLOW US: facebook twitter

Την Κυριακή το Ζαχαρέικο καρναβάλι

Ημερομηνία: 22-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

karnavali-zaxaro

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Στην τελική ευθεία  βρίσκονται οι προετοιμασίες για το φετινό Καρναβάλι της Ζαχάρως, όπου η Καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι. Την διοργάνωση του καρναβαλιού την έχουν και φέτος οι Σύλλογοι και φορείς της περιοχής, υπό την αιγίδα του δήμου Ζαχάρως.

Πολιτιστικοί, αθλητικοί Σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες και σχολεία από την Ζαχάρω και τις τοπικές κοινότητες του δήμου, έχουν ετοιμάσει όπως μαθαίνουμε, γκρουπ και άρματα με θέματα από την επικαιρότητα που θα σατιρίζουν την καθημερινότητα και την πολιτική και θα προκαλέσουν πολύ γέλιο και κέφι.

karnavali-zaxaros2

Αυτή τη χρονιά οι “Ποδηλάτες Ζαχάρως” με το “Barcode” … στρουμφίζουν στο Καρναβάλι, τα στρουμφάκια θα παρελάσουν όλα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σχινών θα βγάλει γκρουπ με… πυτζάμες και μωρά έτοιμα να κάνουν φασαρία και άλλα πολλά, εμφανίσεις που πολλοί σύλλογοι δεν αποκαλύπτουν για να έχει νοστιμάδα και να κάνει την έκπληξη!

karnvalai-zaxaro1

Το Ζαχαρέικο καρναβάλι αποτελεί παράδοση για την περιοχή και όλη τη Νότια Ηλεία, που προσελκύει κόσμο και από τις γειτονικές πόλεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος