FOLLOW US: facebook twitter

Τζόκερ κλήρωση (1938): Πάνω από 7,5 εκατ. ευρώ σήμερα από το Τζόκερ

Ημερομηνία: 09-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε κατά την κληρωση της Κυριακής. Ετσι οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης του Τζοκερ της Κυριακής θα μοιραστούν πάνω από 7,5 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα από 7,5 εκατ. ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ

Αυγουστιάτικο «κύμα» εκατομμυρίων από το δωδέκατο τζακ ποτ Λίγες ώρες έχουν απομείνει πριν από τη «χρυσή» κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ που θα μοιράσει απόψε περισσότερα από 7,5 εκατ. ευρώ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς και ο κόσμος αφήνει για λίγο τις παραλίες και τις θάλασσες για να δοκιμάσει την τύχη του! Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων είναι μέχρι τις 21:30, ενώ η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

Η κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε πόλεις και τουριστικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Όλοι κυνηγούν το πολυπόθητο «5+1» που θα παρατείνει τις διακοπές τους…επ’αόριστον! Το μεγάλο ποσό έχει συγκεντρωθεί μετά το δωδέκατο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής, 5 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της περασμένης κλήρωσης της Κυριακής (05/08) ήταν οι: 9, 13, 21, 22, 37 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

ΤΖΟΚΕΡ

Σημεινεται ότι στην περασμένη κλήρωση βρέθηκαν στη δεύτερη κατηγορία 6 επιτυχημένα δελτία που κερδίζουν από 25.445,74 ευρώ το κάθε ένα! Η κατάθεση των δελτίων μπορεί να γίνει έως και τις 21:30 το βράδυ.

Στο ΤΖΟΚΕΡ, η πιθανότητα να κερδίσει κάποιος στην πρώτη κατηγορία είναι 1 στις 24.435.180, αν παίξει μια στήλη (αντίτιμο 0,50 ευρώ). Όσο αυξάνονται οι στήλες με τις οποίες συμμετέχει ο παίκτης, τόσο βελτιώνονται και οι πιθανότητές του. Για παράδειγμα, εάν κάποιος έχει παίξει 2 διαφορετικές στήλες, τότε η πιθανότητα να κερδίσει γίνεται 1 στις 12.217.590. Για κάποιον που έχει παίξει 20 διαφορετικές στήλες, η πιθανότητα να κερδίσει στην πρώτη κατηγορία είναι 1 στις 1.221.759.Στο ΛΟΤΤΟ, η πιθανότητα να κερδίσει κάποιος στην πρώτη κατηγορία είναι 1 στις 13.983.816, αν παίξει μια στήλη (αντίτιμο 0,50 ευρώ). Στο ΠΡΟΤΟ, η αντίστοιχη πιθανότητα είναι 1 στις 10.000.000, παίζοντας μια στήλη (αντίτιμο 0,50 ευρώ). Και σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ισχύει ότι όσο αυξάνονται οι στήλες με τις οποίες συμμετέχει ένας παίκτης, τόσο βελτιώνονται και οι πιθανότητές του να κερδίσει στην πρώτη κατηγορία.

Γιατί δεν δημοσιοποιείται η ώρα που παίχτηκε το νικητήριο δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ;

Με βάση το νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, δεν επιτρέπεται η αποκάλυψη της ταυτότητας ενός νικητή, χωρίς τη συγκατάθεσή του. Στη βάση αυτή, ο ΟΠΑΠ δεν δημοσιοποιεί στοιχεία που σχετίζονται με έναν νικητή και θα μπορούσαν δυνητικά να τον ταυτοποιήσουν. Ωστόσο, το “τυχερό” πρακτορείο, το κόστος και ο τρόπος συμμετοχής του δελτίου αναφέρονται σε Δελτίο Τύπου, το οποίο αναρτάται στον ιστότοπο της εταιρείας (https://www.opap.gr/press-reportsj), μετά την κλήρωση.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος