FOLLOW US: facebook twitter

Τζαχί Κάρσον: «Ήταν τρομακτικό…»

Ημερομηνία: 15-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αμερικανός του Κοροίβου μίλησε για τη φάση που έχασε τις αισθήσεις του αλλά και τον υποβιβασμό της ομάδας

Ο Τζαχί Κάρσον «πάγωσε» τους φιλάθλους στο κλειστό της Ήλιδας, αλλά και τους τηλεθεατές, όταν έπεσε στο παρκέ, προς το τέλος του αγώνα Κόροιβος-Τρίκαλα κι έχασε τις αισθήσεις του. Ευτυχώς, με τη βοήθεια των γιατρών, συνήλθε μετά από πέντε περίπου λεπτά και όλα πλέον βαίνουν καλώς με την υγεία του. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ μίλησε στο SDNA για τη συγκεκριμένη φάση, την κατάσταση της υγείας του και τον υποβιβασμό του Κοροίβου στην Α2.

Ο Κάρσον αναφέρθηκε στην υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στο κλειστό της Ήλιδας, λέγοντας αρχικά: «Είχε ζέστη, πολλή ζέστη μέσα στο γήπεδο. Το κλίμα αλλάζει, μπαίνουμε στο καλοκαίρι. Έδινα ό,τι είχα, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να νικήσουμε και στο φινάλε του αγώνα προσπάθησα να δώσω το κάτι παραπάνω. Όμως, το σώμα μου δεν άκουσε το μυαλό μου. Μου έλεγε να σταματήσω, πίεζε το μυαλό μου. Στο τέλος έπεσα και το σώμα μου έλεγε: “Όχι, δεν μπορείς να σηκωθείς. Πρέπει να μείνεις κάτω”. Έχασα τις αισθήσεις μου. Δεν μπορούσα να κουνηθώ», ενώ συνέχισε, σχολιάζοντας το κατά πόσο το περιστατικό ήταν τρομακτικό για τον ίδιο: «Ναι, ήταν. Έχω καλή φυσική κατάσταση. Συνήθως είμαι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στο μάξιμουμ, με την μέγιστη ένταση, για όλο το παιχνίδι. Αυτή τη φορά ήμουν κουρασμένος από όλο το ματς, αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Ένιωσα πως πρέπει να πιεστώ λίγο παραπάνω, να δώσω την τελική ώθηση. Όταν την έδωσα… ναι, ήταν τρομακτικό. Ειδικά όταν δεν αντιδρούσα. Ήξερα πως δεν μπορώ να απαντήσω σε κανέναν. Ήξερα πως δεν μπορώ να μιλήσω. Ήταν κάτι τρομακτικό για εμένα. Δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό. Αλλά, τώρα είμαι υγιής. Το ιατρικό επιτελείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να επανέλθω στο 100%. Μου έδωσε νερό, χώρο, ενέργεια. Είμαι εντάξει τώρα».

«Είχαμε πίεση…»

Ο Κάρσον ρωτήθηκε και για την καταδικαστική ήττα από τα Τρίκαλα, αναφέροντας τα εξής: «Ήταν ένα πολύ παράξενο παιχνίδι. Δεν θα έλεγα ότι εμείς δεν παίξαμε σκληρά, αλλά οι αντίπαλοί μας ήταν εξαιρετικοί. Ίσως πιστέψαμε πως θα έχουμε ένα εύκολο ματς, χωρίς να παλέψουμε. Όταν το ματς όδευε προς το τέλος είχαμε την πίεση. Ο κόσμος θέλησε να μας βοηθήσει. Είχαμε πίεση. Ξέραμε πως δεν θέλαμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να πάμε σε ένα κλειστό ματς. Δεν θέλαμε να χάσουμε τον αγώνα. Αυτό έγινε τελικά. Τους επιτρέψαμε να φτάσουν κοντά. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας», για να ξεκαθαρίσει πως οι παίκτες του Κοροίβου δεν μπορούν να έχουν παράπονα από την προσπάθεια που έκαναν όλη τη σεζόν: «Δεν είμαστε απογοητευμένοι από την σεζόν, το πώς δέσαμε ως ομάδα, τις προπονήσεις και την προσπάθειά μας. Ήμασταν σε μια ομάδα που δεν τα κατάφερε και πηγαίνει στην δεύτερη κατηγορία. Αυτό είναι κάπως απογοητευτικό. Όμως, δεν έχουμε παράπονα από την προσπάθειά μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην καριέρα μας. Δεν έχουμε παράπονα σε αυτό το κομμάτι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος