FOLLOW US: facebook twitter

Τελευταία βόλτα…

Ημερομηνία: 17-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

troxaio-nikos-kapotas

Νεκροί σε τροχαίο έξω από το Βαρθολομιό  ο 29χρονος Νίκος Καποτάς και η 19χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου από την Ανδραβίδα

Η τελευταία βόλτα για τους δύο φίλους, στάθηκε μοιραία. Ο Νίκος Καποτάς του Βασιλείου 29 ετών και η Δήμητρα Παπαδοπούλου του Διονυσίου 19 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης έξω από το Βαρθολομιό. Ο θάνατός τους βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του ηλειακού κάμπου, όπου τα δύο νέα παιδιά ήταν ιδιαίτερα γνωστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, ο Νίκος και η Δήμητρα, ξεκίνησαν για μια βόλτα για καφέ με φίλους. Ακολούθησαν το δρόμο απο το Βαρθολομιό προς τη Δήμητρα, όταν συνέβη το μοιραίο. Κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που επέβαιναν οι δύο νέοι εξετράπη της πορείας τους και ανετράπη σε αρδευτικό κανάλι παραπλεύρως της οδού. Το σώμα της 19χρονης χτύπησε πάνω στο τσιμεντένιο στηθαίο γεφυριού στο αρδευτικό κανάλι, ενώ ο 29χρονος σύρθηκε μέσα στο κανάλι σε απόσταση περίπου 40 μέτρων. Εκτιμάται πως ο θάνατός τους επήλθε ακαριαία. Περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε τους δύο νέους στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο παιδιά έφεραν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου όταν έφτασαν εκεί οι γονείς και οι συγγενείς των δύο νέων.

Η είδηση του θανάτου τους, βύθισε στο πένθος την περιοχή του κάμπου και κυρίως της Ανδραβίδας, της πόλης στην οποία ζούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες και ως την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ, δεν είχε διευκρινιστεί ποιος από τους δύο οδηγούσε τη μηχανή.

troxaio-dimitra_papadopoulou


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος