FOLLOW US: facebook twitter

ΤΕΙ Πύργου: «Στοίχημα οι 200 νέοι φοιτητές να είναι ενεργοί»

Ημερομηνία: 26-09-2017 | Συντάκτης:

Περίπου 200 πρωτοετείς φοιτητές έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά στο τμήμα Διοίκησης Οικονομίας Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων (ΔΟΕΠ & ΤΜ) του ΤΕΙ Πύργου, σύμφωνα με τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία της γραμματείας.

Από χθες ξεκίνησε η διαδικασία της ταυτοποίησης των φοιτητών με την κατάθεση της ηλεκτρονικής αίτησης και των απαραίτητων δικαιολογητικών στη γραμματεία του τμήματος, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Επίσης προβλέπεται και η ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών για όσους φοιτητές θέλουν να εγγραφούν αλλά δεν προτίθενται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Η πρόεδρος του τμήματος, Αναστασία Ζαφειροπούλου, δήλωσε ότι το στοίχημα είναι οι 200 πρωτοετείς να είναι και ενεργοί φοιτητές, παρακολουθώντας τους κύκλους σπουδών του τμήματος.

«Όπως και πέρυσι, υπολογίζουμε ότι και φέτος έχουμε περίπου 200 ηλεκτρονικές εγγραφές και θα περιμένουμε να δούμε πόσοι εξ αυτών θα είναι ενεργοί, δηλαδή θα εγκατασταθούν στον Πύργο και θα παρακολουθήσουν τις σπουδές τους στο τμήμα.

Από την πλευρά μας είμαστε σε πολύ μεγάλο ποσοστό έτοιμοι όσον αφορά την έναρξη των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου, καθώς έχουν προχωρήσει οι αναθέσεις και οι προκηρύξεις για το εκπαιδευτικό προσωπικό», είπε η κ. Ζαφειροπούλου, εκφράζοντας εκ νέου την ικανοποίησή της για την επίλυση του ζητήματος με το προσωπικό της γραμματείας.

Η πρόεδρος του τμήματος σημείωσε ότι είναι σε εξέλιξη η προκήρυξη για την πρόσληψη ενός ακόμα μόνιμου καθηγητή, ενώ επίκειται και η μετάταξη καθηγήτριας στο τμήμα ως Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

«Με την ολοκλήρωση αυτών των διαδικασιών θα είμαστε πέντε μόνιμοι καθηγητές, θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη του τμήματος. Με την ευκαιρία που μου δίνετε, θέλω να τονίσω ότι το τμήμα μας έχει σύγχρονο αντικείμενο σπουδών, καθώς θεραπεύει τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και την Επικοινωνία, προσφέροντας σημαντικά εφόδια στους φοιτητές. Θέλω να πιστεύω ότι μελλοντικά με τις κατάλληλες συνέργειες με τους φορείς του Πύργου και γενικότερα της Ηλείας, θα προκύψουν αμοιβαία οφέλη για τους φοιτητές μας και τους αποφοίτους αλλά και για την τοπική οικονομία και κοινωνία», συμπλήρωσε η κ. Ζαφειροπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος