FOLLOW US: facebook twitter

Τα… φαντάσματα κλέβουν τις εντυπώσεις!

Ημερομηνία: 18-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

heterronymous2

Καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική Ομάδα των Heterronymous στην πρεμιέρα της αλλά και κάθε βράδυ στην  Γαστούνη

Μια ατμοσφαιρική παράσταση όπου τα σκηνικά και π φωτισμός παίζουν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα, με εξαίρετες ερμηνείες, καλοδουλεμένη σε όλες της τις λεπτομέρειες, μια παράσταση υψηλών απαιτήσεων που κλέβει τις εντυπώσεις του κοινού από την βραδιά της πρεμιέρας, είναι εκείνη της Θεατρικής Ομάδας των Heterronymous , με το έργο του  Εντουάρντο ντε Φιλίππο «Αχ αυτά τα φαντάσματα» σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κοντούλη.

heterronymous3

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο κατάμεστο από κόσμο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο της Γαστούνης, την Πέμπτη το βράδυ και όλοι όσοι παραβρέθηκαν καταχειροκρότησαν την θεατρική ομάδα. Μάλιστα τα σχόλια που έχουν εισπράξει ως σήμερα είναι εγκωμιαστικά, στο δε f.b το προφίλ των heterronymous έχει πλημμυρίσει από θετικά σχόλια, συγχαρητήρια και ευχές, ενώ ήδη την παράσταση έχουν δει και συνάδελφοί τους από άλλες θεατρικές ομάδες της Ηλείας. Όπως η Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας που έγραψε « Η θεατρική μας ομάδα παρακολούθησε την υπέροχη δουλειά των φίλων Heterronymous Omada Texnis Politismoy στους οποίους πρέπουν πολλά – πολλά συγχαρητήρια. Μια παράσταση αξιώσεων που τιμούσε τον θεατή, τον ίδια την ομάδα και το ερασιτεχνικό θέατρο. Πολύ καλές ερμηνείες, εμπνευσμένη σκηνογραφία και φυσικά η σκηνοθεσία που μετέτρεψε το κείμενο και το έμψυχο και άψυχο υλικό σε θεατρική ομάδα επιπέδου.
Αξίζει να την παρακολουθήσετε. Ευχαριστούμε πολύ φίλοι για την υπέροχη βραδιά.»!

heterronymous4

Τα… φαντάσματα, κάνουν μια μικρή παύση από σήμερα και συνεχίζουν τις παραστάσεις τους την Πέμπτη  21-22 και 23 Οκτωβρίου 2016, πάντα στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης. Προλαβαίνετε λοιπόν να δώσετε ένα ραντεβού με τα… φαντάσματα, αξίζει τον κόπο!

Οι συντελεστές της παράστασης:

Πρωταγωνιστούν

Θοδωρής Δημόγλου, Θανάσης Λυκογιάννης, Ανδρέας Καπατσούλιας, Κική Ιωαννίδη, Δήμητρα Λέκκα, Μαρία Κορίζη, Λάζαρος Κυπριώτης, Βασίλης Φραγκιάς, Ρενάλτα Καρίνα, και οι μικροί Νάνσυ Αναστασοπούλου και Κώστας Κουρής.

Σκηνοθεσία Μαριάννα Κοντούλη

Χορογραφίες Άννα Θεοδωροπούλου

Σκηνικά Γιώργος Μπουραντάς

Κοστούμια Έφη Λέκκα

Φωτογραφία Διονύσης Μανιάτης.

Ώρα έναρξης 9 μμ Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης

Γενική είσοδος 5 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος