FOLLOW US: facebook twitter

Τα σχολεία της Δ.Ε. Ωλένης στο επίκεντρο της δημοτικής αρχής Πύργου

Ημερομηνία: 03-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

liatsis-karatoula

Ευρεία σύσκεψη με Λιατσή τη Δευτέρα στο Καράτουλα

Ευρεία σύσκεψη στη διάρκεια της οποίας θα εξεταστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία αλλά και οι Ιεροί Ναοί της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, παρουσία του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή.

Στη σύσκεψη, θα συμμετέχουν ακόμα ο αντιδήμαρχος Ωλένης Σωτήρης Γεωργόπουλος, οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων της Δ.Ε. Ωλένης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Παναγιώτης Ζέυλα,  οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων της Δημοτικής Ενότητας, οι εφημέριοι των Ιερών Ναών των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων  του Δήμου.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων, που παρουσιάζονται στα κτήρια των σχολικών μονάδων, της Επισκοπής Ωλένης, των Ενοριακών Ναών αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης των κατοίκων από τις δημοτικές υπηρεσίες.

Για το λόγο αυτό  έχει γίνει ήδη φωτογράφηση από τον Δήμο, όλων των σχολικών μονάδων, λειτουργούντων ή μη, προκειμένου τα κτήρια να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτή η σύσκεψη καθώς και ανάλογες συναντήσεις που θα επαναλαμβάνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα,  έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της ΔΕ Ωλένης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος