FOLLOW US: facebook twitter

Τα παιδιά καθάρισαν την παραλία της Κυλλήνης: Δράση από το Χαμόγελο του Παιδιού και την ιταλική οικολογική οργάνωση «Legambiente”

Ημερομηνία: 05-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Για 18η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το προσωπικό του Σπιτιού της Κυλλήνης του συλλόγου, οργάνωσε τη δράση καθαρισμού της παραλίας της περιοχής.  Μια δράση που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την ιταλική οικολογική οργάνωση «Legambiente” και πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα και σε άλλες περιοχές της  όπως στην Κέρκυρα και τον Ασπρόπυργο.

Συνολικά 70 μαθητές του δημοτικού σχολείου Κάτω Παναγιάς, συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον την δράση και υποσχέθηκαν να μεταφέρουν το μήνυμα για καθαρές παραλίες.

Υπέγραψαν  μάλιστα την υπόσχεση να προστατεύουν το περιβάλλον, να σέβονται τη θαλάσσια ζωή, να ενημερώνουν όσους γνωρίζουν για την προστασία της παραλίας.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που ενίσχυσαν την συγκεκριμένη δράση, όπως την ταβέρνα «Το Λιμανάκι του Τσαμπά» στην παραλία Κυλλήνης, το beach bar του κυρίου Νίκου Πίττα στην παραλία Κυλλήνης, τον Φούρνο Σπυρόπουλου στα Λεχαινά, το Μίνι μάρκετ της Μαρίας Τσαμπά στην Κάτω Παναγιά και το Sconto market του κ. Δούλου στην Αμαλιάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος